A magyar Edelholz az európai svédpadló gyártók élvonalában

Az Edelholz Faipari Kft. 100 %-ban magyar tulajdonban lévő, elsősorban tölgy fapadlók gyártására specializálódott faipari vállalkozás. A cég faiparos múltja közvetetten lassacskán 25 évre tekint vissza. Maga az üzem gyönyörű környezetben, az Őrség kapujában, Zalalövőn található és mára már 10 hektáros területen terjeszkedik. A gyártás 170 ember megfeszített munkájával történik nap, mint nap.

Az elmúlt, közel 25 év tudatos fejlesztései, a készletek minden megmunkálási szinten való folyamatos növelése, a kiváló mérnök-, és technikus-kollégák toborzása, valamint a szervezett, összehangolt munka vezetett el a legmagasabb minőségű tölgy padlók megalkotásához. A minőségi termékre a legnagyobb garanciát az egy telephelyen belül történő gyártási folyamatok tökéletes összehangolása jelenti, mint a saját fűrészüzem, a szárítás, a profilozás és a felületkezelés.

A cég tulajdonosai a legfőbb feladatul azt a célt tűzték ki maguk előtt, hogy a Magyarországon megtermett favagyont Magyarországon, magyar munkaerő és csúcstechnológiájú gépek alkalmazásával, az optimális kihozatalra törekedve dolgozza fel, így előállítva egy olyan minőségi készterméket, amely a világ bármely neves gyártójának termékével fel tudja venni a versenyt.

A cég legfrissebb erényeként említhető, hogy az egyrétegű tölgy tömörfa svédpadló gyártása mellett az idei évben, szintén saját gyártásban megindult az úgynevezett EDELHOLZ-TRIPLEX, 3-rétegből ragasztott, tömörfa svédpadlók gyártása is.  A TRIPLEX, 3-rétegből ragasztott padlók különlegessége, hogy a piacon egyedülálló módon a termék mindhárom rétege magas értékű tölgyfából készül.

A TRIPLEX padlónak köszönhetően tovább erősödött a cég piaci helyzete Svájcban, Németországban, Ausztriában, de Norvégiában és Dániában is egyre fokozódó érdeklődés mutatkozik a termék speciális szerkezete, valamint az ehhez párosuló szebbnél-szebb felületek iránt. Kuriózumként említendő a cég által gyártott tömör tölgy kastélypadló, amely vevői kérésre akár 40 cm-es szélességben és 5 m-es hosszban is rendelhető.

EDELHOLZ termékek:

Tölgy egyrétegű és 3 rétegben ragasztott (TRIPLEX) tömörfa svédpadlók
Kőris tömörfa svédpadlók
Tölgy egyrétegű és 3 rétegben ragasztott (TRIPLEX) tömörfa halszálkák, úgynevezett magyar és francia kivitelben
Tölgy táblaparketták
Tölgy kastélypadlók
Tölgy tömörfa lépcsők

Kapcsolat:

Vastag Antal – Magyarországi értékesítési vezető

E-mail: vantal@edelholz.hu

Mobil: (+36) 70 776 48 46

Web: www.edelholz.hu

Bemutatótermeink:

1138 Budapest, Turóc utca 7.

8999 Zalalövő, Egerági út (Ipari park)