A Roche budapesti szolgáltatóközpontja is bővül

Az elmúlt négy évben 900-ról 1300 főre bővítette létszámát a budapesti székhelyű Roche Szolgáltató (Európa) Kft., a mostani tervek szerint pedig márciustól újabb 150 embert vesz fel, miután a globális egészségügyi vállalat eddigi HR-struktúrájának teljes átalakítása mellett döntött.     

Martin Kikstein, a budapesti iroda ügyvezető igazgatója kiemelte, az új HR pozíciókkal olyan komplex feladatköröket tudnak majd ellátni, amelyek nem jellemzőek a hazai szolgáltatóközpontok piacán, ilyen például a toborzás és kiválasztás, a juttatások és kompenzáció, az üzleti támogatás, valamint különböző marketing feladatkörök.

Czuprik Zoltán, a Roche Szolgáltató (Európa) Kft. HR-igazgatója elmondta, az európai, közel-keleti, valamint afrikai térséget (EMEA) lefedő budapesti iroda a régióhoz tartozó 50 ezer munkavállalója számára nyújtott támogatást több mint 60 országban, ez továbbra sem változik, a szolgáltatási körük és az elvégzendő feladatok hozzáadott értéke viszont jelentősen nőni fog.

A bővülés során a legtöbb új munkakörben a HR tapasztalat és az angol nyelv magas szintű ismerete alapelvárás, emellett német, spanyol, olasz illetve francia nyelvtudással rendelkező kollégákat is várnak, az új pozíciók kiírása, és a toborzás március elsejétől indul.