A Veeva Systems új óbudai székhelye egy innovációs központ, ahol a legújabb irodatrendek érvényesülnek

Az ikonikus Az Év Irodája versenyre még november 30-ig lehet jelentkezni, és már egyre több látványos és igényes pályázat érkezett be. Ezúttal a Veeva Systems új hazai központját mutatjuk be a budapesti RoseVille-ben, amely a fenntarthatóságra, az innovációra és a dolgozók jóllétére összpontosít.

A nemzetközi színtéren is meghatározó Atenor által fejlesztett 15 ezer négyzetméteres RoseVille irodaház maximálisan törekszik a fenntarthatóságra, nem véletlenül szerezte meg a BREEAM Excellent és az Access4You Gold minősítést, így abszolút illeszkedik a Veeva Systems ESG-elvek iránti elkötelezettségéhez.

A Veeva Systems a legkorszerűbb felhőalapú szolgáltatásokat nyújtja gyógyszeripari és orvosi műszergyártó cégek számára. Az amerikai vállalat világszerte 15 országban van jelen, a budapesti iroda pedig stratégiai jelentőségű, ennek köszönhetően az év második negyedévében foglalta el a cég új magyarországi székhelyét, ahol csaknem háromszáz dolgozó fordul meg rendszeresen.

Korábban Ángel Mieites, a Veeva Systems európai régióért felelős Workplace & Facilities Senior igazgatója így nyilatkozott: „az ATENOR műszaki felkészültsége, az épület szolgáltatási színvonala és a projekt lokációja biztosít minket afelől, hogy megtaláltuk a Veeva ideális új budapesti otthonát, ahol egy olyan irodát álmodunk meg, ami készen áll a „Work Anywhere” mottóra épülő új munkavégzési stílusunk támogatására, és ami kitűnő táptalaja régiós növekedésünknek”.

A jövő irodája

Az iroda nemcsak a cég vállalati arculatához illeszkedik harmonikusan, hanem a modern munkahelyi trendek igazi példatára is. A zöld kerteket és teraszokat, valamint a csúcstechnológiás megoldásokat felvonultató munkatér tervezése során figyelembe vették az alkalmazottak igényeit is, hiszen ma mindent visz a dolgozói elégedettség.

A Veeva Systems költözése ebbe a vadonatúj irodaházba a cég elkötelezettségét is igazolja a környezettudatosság tekintetében, vagyis világosan megmutatja azt a szemléletmódot, ahogy a vállalat működik. A fülkék és irodahelységek mellett a zöld teraszok és a nagyfényes konyha olyan természetes találkozási pontokat jelölnek ki, amelyek a munkatársak produktivitására és közérzetére is jótékony hatást gyakorolnak.

Ahogy már említettük, kiemelt fontossággal bírt a dolgozók bevonása az új irodaprojektbe, vagyis az alkalmazottak nem csupán passzív felhasználói az új térnek, hanem aktív formálói is, hiszen az ő igényeikre alapozták az új dizájnt.

A dolgozói elégedettség a nagybetűs jövőt is jelenti, így ha a jóllét érvényesül az irodában, akkor a cég is jól működik. Ennek értelmében az új iroda nem csupán egy munkahely, hanem egy innovációs központ: illeszkedik a Veeva Systems úttörő „Work Anywhere” modelljéhez.

Az irodában nem véletlenül az elmúlt évek munkaerő- és irodapiaci tapasztalatai összegződnek, a legmodernebb technológiai és fenntartható funkcióknak köszönhetően a munkahely szinte megelőzi korát. Minden egyes bútort és berendezési elemet nagy gondossággal választottak ki, így a kényelem és ergonómia szempontjából tökéletes tér született.

Tervezők: Veeva Systems, Habitaction, Pivot270