A Vodafone csoport hosszabbított az Aréna Corner irodaházban

A Vodafone Csoport első regionális szolgáltatóközpontja 2007-ben alakult meg Budapesten, melynek székhelyéül az Aréna Corner szolgál, a központ 2008 májusában történt megnyitása óta. A most aláírt, 2026-ig érvényes szerződéshosszabbítás az irodaépület közel 5.000 négyzetméternyi területére vonatkozik.

„A múltbeli együttműködés nagyon erős alapul szolgál arra, hogy a CPI-al közösen tervezzük a jövő irodáját. Az Arena Corner kialakítása lehetővé teszi, hogy a pandémiát követő új korszak elvárásai szerint, rugalmasan dolgozhassanak a munkatársak. Ennek megfelelően tovább fejlesztjük a közösségi tereket a már meglévő ember központú szolgáltatások mellet, mint a multifunkciós közösségi szoba vagy a tusolóval felszerelt kerékpártároló”- fogalmaz Debreczeni Dóra, a _VOIS ügyvezető igazgatója.

Az irodaobjektum a főváros sport- és kereskedelmi központjában helyezkedik el, közvetlenül a Papp László Sportaréna és a Puskás Ferenc Stadion szomszédságában. A gépkocsival és tömegközlekedéssel is remekül megközelíthető irodakomplexum kényelmes gyalogtávolságra helyezkedik el a tömegközlekedési csomópontoktól, valamint a Papp László Sportaréna P+R parkolójától is.

Budapest népszerű irodaépülete 2018-ban látványos átalakuláson esett át, melynek során a három toronyból álló A+ kategóriás épületegyüttes tágas belső közösségi terei letisztultabbak és kényelmesebbek lettek, valamint megújult az épület gépészete is. A létesítmény attraktív belső megjelenése a belépést követően azonnal szembetűnik. A közös használatú terek tökéletesen harmonizálnak a grandiózus ingatlan 29.000 négyzetméternyi, nyolc szintet magába foglaló, dinamikusan alakítható munkatereivel.

A Covid megjelenése óta a CPI Hungary, mint felelős ingatlan tulajdonos és üzemeltető minden szükséges munka- és egészségvédelmi megelőző óvintézkedést biztosít az irodaházaiban dolgozók biztonságának érdekében. Bár a pandémiás környezet okozta helyzet számos kihívás elé állította a CPI csapatát, az épület üzemeltetése, a  huszonnégy órás rendelkezésre állás mindvégig zökkenőmentesen biztosított  volt.

„Komoly elismerés számunkra, hogy a _VOIS, a Vodafone regionális szolgáltató központja, újabb  öt évre bizalmat szavazott nekünk és az Aréna Corner irodaháznak. A CPI üzleti koncepciója alapvetően a bérlők hosszútávú megtartását célozza és ennek rendel alá minden további stratégiai döntést. Hiszünk benne, hogy az épületeink folyamatos megújítása, illetve az ezzel párhuzamosan elvégzett proaktív bérlőmenedzsment versenyképességünk fenntarthatóságának záloga. Kívánunk további üzleti sikereket a _VOIS-nak, amihez a stabil irodai háttér biztosításával szeretnénk hozzájárulni a jövőben is”- mondta Simonyi Balázs, a CPI Hungary bérbeadási igazgatója.

A CPI Hungary Aréna Corner épülete a _VOIS mellett olyan meghatározó gazdasági szereplőknek is otthont ad még, mint a Citibank vagy a Bank of China.