Az Atos két leányvállalata három budapesti kerület határára költözik

Üzletemberek a örülnek egy tapsolnak egy modern tárgyalóteremben

A 71 országban közel 110 ezer munkavállalót foglalkoztató Atos Group két hazai cége is a Kálvin térre teszi át székhelyét 2024 tavaszától. Az év elején indított többlépcsős kiválasztási folyamat kulcsmomentumaként a szerződés aláírására augusztus utolsó napjaiban került sor. A Kálvin Square Irodaház hetedik emeletén elhelyezkedő, Gellért-hegyi panorámával rendelkező 760 négyzetméteres irodán osztozik majd az Atos Magyarország és az Eviden Hungary Kft.

A tökéletes iroda megtalálásában és kialakításában nagy szerepet játszott a bérlői oldalról megbízott tervező, a sokszorosan díjazott MádiLáncos Studio Kft. A szerződés létrejöttét Ecsődi Miklós, a Colliers bérbeadási igazgatója segítette. A szinte folyamatosan teljes kihasználtsággal üzemeltetett Kálvin Square kiválasztásában a szolgáltatások sokszínűsége mellett a páratlan lokáció is szerepet játszott a digitális szolgáltatások egyik piacvezető szereplőjénél.

“Egy sok szempontra kiterjedő alapos, de ugyanakkor izgalmas keresési folyamaton vagyunk túl. Fontos szempont volt, hogy jó tömegközlekedéssel és infrastruktúrával rendelkező, a megváltozott munkahelyi elvárásoknak megfelelő, de ugyanakkor költséghatékony irodát találjunk. Az Atos világszinten vezető a digitális transzformációban, kínálatunkban kulcsszerepe van a felhő, a mesterséges intelligencia és a kiberbiztonsági megoldásoknak. Olyan irodát kerestünk, ahová a kollégák szívesen jönnek majd be, amivel még vonzóbbak lehetünk a munkaerőpiacon. Örülök, hogy a kiváló infrastruktúrával, változatos szolgáltatásokkal és gyönyörű kilátással rendelkező Kálvin Square lesz az új otthonunk.”

– értékelt Hernádi József, az Atos és az Eviden ügyvezető igazgatója.

“Boldogsággal tölt el, amikor egy bérlő alapos mérlegelést követően választ minket. “Külön öröm, ha ezt úgy teszi, hogy egy évvel a bérleti szerződésének lejárta előtt már átgondolt lépéseket tesz a szerződéshosszabbítás, vagy az esetleges költözés irányába. Ez egy nagyon erős visszajelzés szolgáltatásainkkal, elképzeléseinkkel, a munkánk minőségével kapcsolatosan.” 

– fejezte ki érzéseit az üzletkötéssel kapcsolatban Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója.

Fotó: Getty Images