Az IWG irodaközpontot nyitott a Szervita Square-ben

Az impozáns hétemeletes, üveghomlokzatú Szervita téri épület Budapest belvárosának szívében, számos magas színvonalú üzlet és ötcsillagos szálloda, mint például a Kempinski és a The Ritz Carlton közelében található. A 14 900 négyzetméteres Szervita téri fejlesztés három emeleten 300 új, prémium Signature munkaállomást, valamint egy klubterületet foglal magában. Ez utóbbi a kapcsolatépítések és a megbeszélések ideális házon belüli helyszíneként szolgál majd.

A környezettudatos épület számos fenntarthatósági előírásnak megfelel és LEED Platinum környezetvédelmi tanúsítvánnyal rendelkezik. Az üvegfelületeknek köszönhetően sok a természetes fény, energiahatékony liftek, fejlett zaj- és szennyezésszűrő rendszerek tartoznak a több funkciós épülethez, valamint lehetőség van elektromos autók töltésére is.

A Signature Szervita Square megnyitása az IWG hibrid munkamegoldások iránti rekordszámú érdeklődésnek köszönhető, a globális hálózat az elmúlt három hónapban egymillió új felhasználóval bővült. Ez magában foglalja a valaha kötött legnagyobb megállapodásokat az NTT vállalattal (Nippon Telegraph and Telephone Corporation), amely világszerte mind a 300 000 alkalmazottjának biztosít hozzáférést az IWG több mint 3 300 munkaterületéhez. Remélhetőleg a járvány okozta átrendeződés után a piac hamarosan helyreáll és várhatóan tovább nő az igény a kiváló minőségű, rugalmas munkaterületek iránt, ahol egyre inkább előtérbe kerül a hibrid munkavégzés.

„Nagyon izgalmas, hogy bejelenthetem a Signature by Regus márka magyarországi terjeszkedését Budapest egyik legpatinásabb épületében. A Signature Szervita Square minden tekintetben ideális a különböző méretű vállalkozások számára, amely rugalmas irodamegoldásokat, kiváló közlekedési lehetőséget, valamint a közelben található számos üzletek és szolgáltatások széles választékát kínálja bérlőinknek” – mondta Gareth Haver, az IWG közép- és kelet-európai vezérigazgatója.

„Az elmúlt évben megtapasztaltuk az hosszú távú otthoni munkavégzést, ezért tudjuk, hogy a munkavállalók számára a helyszín és a jó megközelíthetőség vált az egyik legfontosabb kritériummá a munkavégzés szempontjából. Ez az új központ ezzel együtt a minőséget és a kényelmet is ötvözi a kifinomult stílussal” – tette hozzá Gareth Haver.