Az IWG két újabb helyszínnel bővíti portfólióját Magyarországon

Az Internatonal Worplace Group (IWG) 2024-ben Budapesten és Debrecenben nyit két újabb rugalmas munkaterületet.

Az IWG Magyarországon két újabb helyszínen, 6,800 négyzetméteren nyit modern és rugalmas munkaterületeket Magyarországon, ez is jelzi, hogy hazánk az egyik leggyorsabban növekvő közép-kelet-európai helyszín. A régióban a rugalmas munkaterületek iránti kereslet erőteljes, az IWG helyszínein jelentősen emelkedik az megkeresések száma.

A Spaces River Part – amely várhatóan 2024 júliusában nyílik Budapesten, – a Duna partján egy A-kategóriás irodaépületben található. A lenyűgöző 5,400 négyzetméteres, rugalmas munkaterület modern, privát irodákat, dinamikus tárgyalókat, coworking és kreatív tereket kínál majd a budapesti ügyfeleknek. Az IWG valamennyi rendelkezésre álló, világszínvonalú megoldását alkalmazza az új fővárosi helyszíneken a korlátlan kreativitás és produktivitás támogatására.

A Regus Debrecen 1,400 négyzetméteren biztosít hibrid munkaterületet Magyarország második legnagyobb városában a Debreceni Nemzetközi Repülőtérnél. Az itt található irodák magas szintű kényelmi szolgáltatás mellett kiváló munkakörnyezetet biztosítanak többek között az utazó üzletemberek számára. A tervek szerint a debreceni átadás 2024 augusztusában várható.

Az épületek tulajdonosai mind a két helyszínen az IWG platformját választották, hogy a hibrid munkavégzés iránt gyorsan növekvő keresleten keresztül maximalizálják ingatlanjaik megtérülését. A technológiai platformba évente mintegy 50 millió fontot befektető IWG hozzáférést biztosít partnereinek a vállalat teljes szakértelméhez, a design és fit-out, valamint az értékesítés és marketing támogatásokhoz. 

Magyarország komoly növekedési potenciállal rendelkezik és fontos piac számunkra. Nagy örömmel jelentjük be két új helyszínünket, reményeink szerint a hibrid munkavégzés népszerűsége tovább növekszik. Megtiszteltetésnek tartjuk, hogy ilyen partnerekkel együttműködve dolgozhatunk a Regus and Spaces márka fejlesztésén, amely csúcsminőségű munkahelyeket hoz létre az irodaépületeikben.” – mondta Mark Dixon, az IWG vezérigazgatója és alapítója.

Fotó: Regus Budapest One Centre