Élménytúra indul! Ismét jön az Office Week, Magyarország legnagyobb irodafesztiválja

Az Év Irodája csapata április 15-26 között már második alkalommal rendezi meg az Office Week rendezvénysorozatot, ahol az iroda- és munkaerőpiac legújabb trendjeit mutatják be számtalan színes programmal, kiállítással, szakmai előadással és kerekasztal-beszélgetésekkel. Most bárki csatlakozhat saját rendezvénnyel az Office Week irodafesztiválhoz a szervezőknél, hiszen a programokat a vállalatok szervezik, míg Az Év Irodája csapata biztosítja a platformot és a társadalmi kommunikációt. Az irodapiac evolúciója töretlenül zajlik, a pandémia óta számtalan újdonság jelent meg a munkahelyeken, amelyeket most mindannyian testközelből élményszerűen megismerhetünk.

Mi is az az Office Week? Ez Az Év Irodája verseny többnapos fesztiválja, ahol a legújabb irodamegoldások kerülnek előtérbe. Trendek, dizájn, dolgozói élmény, környezettudatosság, közösség, HR, digitalizáció, hibrid modell és ingatlanpiac minden mennyiségben! Hogyan érezzük jól magunkat az irodában és milyen menő munkakörnyezetekkel találkozhatunk Magyarországon? Mindenre választ ad az Office Week, ahol személyesen tapasztalhatjuk meg, hogy hová tart a munkahelyek világa. Élmények minden mennyiségben garantálva!

De az Office Week nem csak fesztivál és különleges élménytúra, hanem egy olyan platform is, amelyet Az Év Irodája csapata kínál a vállalatoknak, hogy azok saját tematikus eseményt rendezhessenek az irodájukban vagy akár a szabadban. Vagyis ez egy igazi nagybetűs csapatmunka, ahol Az Év Irodája és a cégcsoporthoz tartozó OfficeUP Agency biztosítja a platformot és népszerűsíti a rendezvényeket, míg a programokat a vállalatok szervezik. Sőt, az OfficeUP Agency az irodai márkaépítés szakértőjeként igény szerint megszervezi és le is bonyolítja a rendezvényt.

Hatalmas lendülettel alakul, változik és fejlődik az irodapiac a pandémia óta, szinte nincs időnk megállni egy pillanatra, hiszen újabb és újabb izgalmas projekteket láthatunk a munkahelyeken. A hibrid modellek szinte teljesen átvették a hatalmat az irodákban, miközben az employer branding újabb virágzását éli. Ugyanis színes, esztétikus, kényelmes és otthonos közösségi terekkel csábítják vissza a dolgozókat a munkahelyekre, hogy minél több időt töltsenek bent a home office mellett.

Az Office Week minden szemszögből megmutatja ezt a folyton változó piacot, ahol minden nap újabb érdekességekkel találkozhatunk. Jóga egy irodaház tetején? Industrial networking party egy ipari csarnokban? Fenntarthatósági túra egy „zöld” irodaházban? És még sorolhatnánk azokat az eseményeket, ahol igazi élménytúrában lehet részünk.

A rendezvények mind-mind a sokszínű és ezernyi meglepetést tartogató munkahelyi trendeket élményszerűen mutatják be, hogy a vállalatok minél több izgalmas megoldást ismerhessenek meg. Ezeket a páratlan tapasztalatokat később a saját irodájukban alkalmazhatják, hogy növelhessék a versenyképességüket és a legjobbakat megtartsák, miközben új tehetségeket csábítanak a cégükhöz.

Már az első Office Week is nagy sikert aratott, hiszen 22 programban csaknem kétezezötszázan vettek részt.  Most ismét megrendezésre kerül a különleges irodahét, ahová még több látogatót várnak a szervezők, nem érdemes kihagyni!

Szeretnél elsőként értesülni az Office Week programjairól? Regisztrálj elő az eseményre!

Fotók: Az Év Irodája korábbi rendezvényei