Exkluzív Alessi étkészletek és evőeszközök a SPAR-tól!

A hűségakció során a SPAR és INTERSPAR áruházakban vásárlók 1000 forintonként kapnak egy hűségmatricát, és 20 db matrica összegyűjtése után – a hűségpont nélküli árnál akár 80-90 %-kal is olcsóbban – juthatnak hozzá a 15-féle csúcsminőségű Alessi® termék egyikéhez.

A promóció 2014. első negyedévének végéig tart, 2014. március 19-ig történő pontgyűjtéssel és március 30-i határidejű pontbeváltással. A termékek hűségpontok nélkül is megvásárolhatók.

Az Alessi® – a világ egyik vezető formatervező vállalkozásaként – méltán vált a prémi-um kategória képviselőjévé. A Toyo Ito, japán építész és designer által tervezett KU ét-készlet minden egyes elemét különleges formavilág jellemzi, íves vonalvezetése időtál-ló, esztétikus, használata kifejezetten praktikus. A minőségi rozsdamentes króm-nikkel-acélból készült Nuovo Milano evőeszközöket, melyek Ettore Sottsass olasz építész és designer munkái, az egyszerűség és elegancia, valamint az ergonomikus formakialakí-tás jellemzi. A csúcsminőségű termékek – többek között evőeszköz-, süteményes villa-, italkeverő kanál-készlet, lapos-, mély-, és desszertes tányérok, tálalók – elegáns megje-lenésüknél fogva méltán lehetnek az ünnepi teríték díszei, de karácsonyi ajándéknak is kitűnő választást jelentenek.