Feketeöves bankvezetőt igazolt az ingatlan.com

A több évtizedes bankszakmai múlttal rendelkező Radimeczky Géza a digitális pénzügyi megoldások fejlesztéséért lesz felelős. Mivel az ingatlan.com-on megfordul majdnem minden ingatlankereső, aki vásárolna vagy bérelne, ezért a társaság célja, hogy ők személyes közreműködés nélkül, az interneten tudjanak ehhez hitelt is felvenni.

Tapasztalt szakember, Radimeczky Géza lett a piacvezető ingatlanhirdetési portált fenntartó ingatlan.com pénzpiaci üzletágának új vezetője. Radimeczky Géza 2007-ig a Citibank lakossági értékesítési hálózatát irányította, ezt követően pedig az Erste Bank stratégiai igazgatója volt, majd a bank lakossági kockázatkezelési területét vezette.  Korábban pedig a Boston Consulting Group (BCG) tanácsadójaként és az ING Bank vállalati üzletágánál dolgozott.

“Az ingatlan.com csoporthoz tartozó BankRáció.hu felületén már eddig is több tízezren hasonlították össze és választották ki a legjobb ajánlatokat, szakértőink pedig akár személyes segítséget is nyújtanak a hitelügyintézésben. A legfontosabb feladatunk, hogy a banki partnereink egy-két éven belül bizonyos hiteleket már személyes ügyintézés nélkül, az interneten keresztül tudják kihelyezni az igénylőknek. 5-10 éven belül pedig a ma még legbonyolultabbnak számító lakáshitel-felvételhez is elegendő lehet egy számítógép vagy okostelefon.” – mondta Radimeczky Géza.