Fodor Dániel a Forbes címlapján? Szavazz most!

Fodor Dánielt, Az Év Irodája és az OfficeUP Agency társtulajdonosát és ügyvezetőjét a Forbes Hungary magazin beválasztotta a novemberi címlapjelöltek közé, akire itt lehet szavazni. Még mindig csak 30 éves, de a nemzetközi porondra készülő Az Év Irodája márka mellett már nevéhez köthető a Real Estate Awards és az Ingatlan Regatta is.

A ranglétra minden fokát végigjárta Fodor Dániel, aki 21 évesen került Az Év Irodája Kft.-hez, 27 éves korára pedig már kiérdemelte a cégvezető pozíciót, ennek köszönhetően bemutatták a Forbes online változatának címlapján. 29 évesen részesedést szerzett a cégben, az elmúlt három évben 100 millióról közel 400 millióra növelte a kft. bevételét. Még mindig csak 30 éves, de a nemzetközi terjeszkedés előtt álló Az Év Irodája márka mellett nevéhez köthető a Real Estate Awards, az Ingatlan Regatta és a Business Fest is.

Fodor Dániel már jó tíz éve került az iroda.hu csoporthoz, és Kalmár Zoltán ügyvezető rögtön bedobta a mélyvízbe, hiszen megbízta Az Év Irodája verseny menedzselésével és lebonyolításával. Az emblematikus megmérettetés mellett Dániel vadonatúj projektként elindította a nagysikerű Ingatlan Regatta rendezvényt is, amely valóban különleges esemény a magyar rendezvénynaptárban.

Időközben a cég rendezvényportfóliójának újabb tagja Az Év Irodája konferencia lett, amely teljes körűen és hiánypótló módon a munkakultúra és az irodapiac legújabb trendjeit mutatja be, emellett egy nagyszabású kiállítás keretében megismerkedhetünk a legújabb design és fit-out megoldásokkal.

Emellett Dániel elindította Az Év Irodája társrendezvényét is Real Estate Awards néven. A díjátadóval egybekötött verseny szintén hiánypótló szerepet töltve be reflektorfénybe állítja a hazai ingatlanszektor kiválóságait, értékeit, legújabb teljesítményeit, fejlesztéseit és példamutató vállalatait.

A cég folyamatos fejlődésének újabb mérföldköveként Dániel három éve megalapította az OfficeUP Agency marketingügynökséget, amely nem csupán az ingatlanpiaci vállalatokra fókuszál, hanem általában a vállalati szféra számára végez márkakommunikációs tevékenységet.

De ugyanúgy lényeges fejlesztés Az Év Irodája honlapján a Szolgáltatói kereső, amely a ingatlanszektor legfontosabb szakvállalatait gyűjti össze, emellett a cég folyamatosan újabb és újabb digitális projekteket valósít meg.

Dániel számára a folyamatos vállalati fejlődés és innováció a legfontosabbak, ezért a tervek között szerepel, hogy mind Az Év Irodája verseny, mind az Ingatlan Regatta eljusson az országhatárokon túlra is.

Szavazni itt tudsz Dánielre.