Hamarosan költözik a debreceni Forest Offices első bérlője

Az EPAM Systems, egy globális számitástechnikai programozással és digitális termékekkel foglalkozó vállalat, 2019 decemberében 2.100 négyzetméter területre írt alá szerződést Debrecen új irodaházában a Forest Offices-ben. Az EPAM Systems 2020 februárjában költözik be az épület 1. emeletére.

Enzsöl Krisztina, a Cushman & Wakefield Senior tanácsadója a tranzakcióval kapcsolatban elmondta: “az első bérlő aláírása egy új irodaházban, mindig nagyon izgalmas dolog. Nem sok magyarországi multinacionális vállalat rendelkezik vidéki irodával, így ez a tranzakció több szempontból kiemelkedő. Örülünk, hogy minden szempontból megfelelő irodaterületet tudtunk ajánlani az EPAM részére, ezzel maximálisan kielégítve a bővülési és költözési igényüket városon belül.”

A Forest Offices egy új, 22 000 négyzetméter flexibilisen felosztható területű, ’A’ kategóriás irodaház, mely 3 toronyból áll és csupán 10 percre helyezkedik el Debrecen belvárosától. A fenntartható irodakomplexum, LEED Gold minősítéssel rendelkezik és energia hatékony építészeti megoldásokkal, világos belső terekkel valamint 200 db mélygarázs parkolóhellyel várja a bérlőket.