Három újabb Regus Center nyílik Magyarországon

Az IWG, amelyhez a Spaces és a Regus brand is tartozik, 3 új helyszínen, összesen 3,730 m2-en nyit újabb modern és rugalmas munkaterületet. A projektek az IWG-vel közös partneri együttműködésekben valósulnak meg, az irodapiacon már jól ismert és népszerű Regus márkanév alatt.

Az IWG, a hibrid munkamegoldásokat kereső vállalkozások növekvő igényeire reagálva a következő évben világszerte 1000 új helyszínnel bővíti portfólióját. A hibrid munkavégzés révén a vállalatok jelentősen alacsonyabb költségalappal dolgoznak, amely a cégeknek alkalmazottanként átlagosan akár 11 ezer dolláros megtakarítást jelenthet.

Budapest VI. kerülete, ahol az új, 1,200 m2-es Paulay 52 Regus center található, a főváros szívében fekszik. A kiváló tömegközlekedéssel rendelkező belvárosi helyszín az Andrássy út, Budapest legszínvonalasabb bevásárlóutcája közelében található, számos étteremmel és kávézóval a környéken. Az irodaház a Párizsi Áruház épületéhez kapcsolódik, amely Budapest egyik leghíresebb történelmi épülete.

A Regus Szentendre Budapesthez közel, a fővárosba vezető frekventált autópálya mellett található, ahol az agglomeráció több mint 10 kisvárosának ingázója halad el nap mint nap. Ez a központ további 1,330 m2 területtel növeli az IWG magyarországi portfólióját.

Debrecen 200 000 fő lakossal Magyarország második legnagyobb városa és az ország egyik leggyorsabban fejlődő települése. A Regus Debrecen a város legnagyobb üzleti parkjában található, mindössze tíz perc sétára a városközponttól, számos szolgáltatással, többek között magán irodákkal, tárgyalókkal, co-working és kreatív terekkel. Az új rugalmas munkaterület további 1,200 m2-rel bővíti a Regus hazai portfólióját.

Regus Paulay 52 Budapest

A tulajdonosok is hisznek a hibridben

Az épületek tulajdonosai mind a három helyszínen az IWG platformját választották, hogy a hibrid munkavégzés iránt gyorsan növekvő keresleten keresztül maximalizálják ingatlanjaik megtérülését. A technológiai platformba évente mintegy 50 millió fontot befektető IWG hozzáférést biztosít partnereinek a vállalat teljes szakértelméhez, a design és fit-out, valamint az értékesítés és marketing támogatásokhoz. 

A kiváló elhelyezkedésű 3 új helyszín a legkülönbözőbb iparágakban működő cégek és induló vállalkozások számára biztosít munkaterületeket, az IWG Design Your Own Office szolgáltatása pedig lehetővé teszi, hogy az irodákat saját igényeik szerint rendezhessék be.

Regus Szentendre

Térnyerés Magyarországon

A hibrid munkavégzés népszerűségével a hagyományos irodák kihasználtsága csökken: a vállalkozásoknak egyre kevesebb állandó irodára van szükségük és a rugalmas irodaszolgáltatások felé fordulnak. 2022-ben az IWG világszerte több száz új partneri helyszínnel bővült és a következő egy évben újabb 1000 helyszínnel kívánja növeli teljes portfólióját. Az anyavállalat ügyfelei között a világ legsikeresebb vállalkozói és magánszemélyei találhatóak, valamint a Fortune 500 vállalatainak 83%-a is üzleti partnere.

„Ezzel a 3 új helyszínnel tovább erősítjük a magyarországi jelenlétünket. Budapest, Szentendre és Debrecen fontos üzleti csomópontok és ezzel ideális helyszínek, jelenlétünkkel további lendületet adunk terjeszkedési terveinknek. A kiváló minőségű, rugalmas munkaterületek iránti igény továbbra is növekszik, ahogy a hibrid munkavégzés válik az új sztenderddé. Nagyon örülünk az új partnerségeknek, amelyekkel a Regus márkánkat továbbfejlesztettük, és amelyek révén csúcsminőségű irodatereket kínálunk az épületekben” – mondta Mark Dixon, az IWG vezérigazgatója és alapítója.

Az IWG többmárkás terjeszkedési stratégiájának lényege, hogy minden típusú vállalkozás számára vonzó megoldásokat kínáljon. Az IWG személyes, pénzügyi és stratégiai értéket teremt a vállalkozások számára a világ legérdekesebb és legismertebb vállalataitól kezdve a magánvállalkozásig. Az IWG ügyfelei maximálisan kihasználják a rugalmas munkavégzésben rejlő lehetőségeket a termelékenység, a hatékonyság, az agilitás és az elérhetőség növelése érdekében.

Címlapkép: Lion Office Debrecen – Regus Debrecen