Ilyen lett a Provident új főhadiszállása a Duna-parton

A Provident Pénzügyi Zrt. a Millennium Gardens irodaházban vette birtokba új központi irodáját, ahová a több mint kétszáz munkatárs úgy jár be dolgozni, mintha a második otthonába érkezne. A munkahelyet szintén Az Év Irodája pályázói között köszönthetjük.

A design megtervezésénél fontos szempont volt, hogy a vállalat olyan irodakörnyezetet alakítson ki a kollégái számára, ahol barátságos, otthonos, kényelmes körülmények között dolgozhatnak. Nem véletlenül kapta a koncepció a Homy version elnevezést. A beszédes név utal arra, hogy a cég a korábbi irodáitól eltérő módon már reflektálni szeretett volna az elmúlt évek változásaira, az új munkakultúra trendekre.

Vagyis olyan munkahely jött létre, amely a járványt követően átalakult dolgozói elvárásoknak megfelel, így a lehető leghatékonyabban támogatja a közös munkát. A családias terek ösztönzik a kollégákat, hogy az otthoni munkavégzés után és mellett szívesen töltsenek időt az irodában is.

A mottó a „Home Office az irodában” jelzi, hogy kvázi egy második távmunka-helyszínt alakítottak ki a Millenium Gardens irodaházban. Többek között a kényelmes mobíliák, a sok zöld mind-mind egyfajta lounge hangulatot teremt, ahol jó érzés jelen lenni.

A helyszín is kiváló, hiszen a Millennium Városközpont a Duna mentén egy új, prosperáló városrész számos kereskedelmi és szórakoztató, kulturális helyszínnel, elég csak a Nemzeti Színházra vagy éppen a Müpára gondolni. Valójában az irodaház, amelynek második fázisa is elkészült, az új városnegyed egyik záróprojektje a TriGranit fejlesztésében.

Tervezők: Mádi Láncos Stúdió – Láncos Áron, Hollósi Katalin

December 15-éig itt lehet jelentkezni Az Év Irodája és a Real Estate Awards versenyekre.