A Liberty Irodaházba költözik az eMAG-Extreme Digital

Hosszú távú bérleti szerződést kötött a WING és az eMAG-Extreme Digital a Liberty komplexum 3800 négyzetméternyi irodaterületére. A cég leendő irodája az épület Könyves Kálmán körút felé néző, déli szárnyának a harmadik és negyedik emeletén kap helyet. A két szintet elfoglaló, egylégterű és cellás irodákat tartalmazó vegyes kialakítású irodaterület bérlését az eMAG-Extreme Digital dinamikus bővülése indokolta. Az új cégközpont a vállalat mintegy 300 munkavállalójának biztosít új munkahelyet 2023 év elejétől. Az eMAG-Extreme Digital-t a bérleti szerződés aláírása során a JLL nemzetközi ingatlantanácsadói iroda képviselte.

„A székháznak is kiváló Liberty irodaház két, átjárható szárnyának összefüggő irodaszintjei megközelítik az 5000 négyzetméter alapterületet, aminek köszönhetően a legkülönbözőbb méretű, akár speciális bővülési igényekkel rendelkező vállalatok számára is optimális megoldást kínálnak. Nagyon örülünk, hogy az eMAG-Extreme Digital új, a jövőbeni munkavégzéshez rugalmasan alkalmazkodó irodaterületének megvalósításához a Liberty-t választotta” – mondta Angel Gábor, a WING Zrt. irodákért felelős vezérigazgató-helyettese.

Az eMAG-Extreme Digital két emeleten található irodaterületei a Könyves Kálmán körúti főbejáraton keresztül lesznek megközelíthetőek. A bérlemény a fejlesztőtől megszokott magas minőségben, és a mai kor elvárásainak megfelelő irodafunkciókkal kerül kialakításra, így többek között közösségi terek, saját terasz és egy egybenyitható tárgyaló is tartozik majd az irodához. Ezen felül a munkavállalók igénybe vehetik majd a Liberty épület sokrétű és komplex szolgáltatásait is, úgy, mint taxi rendelés, tisztító, rendezvényszervezés, catering, konferenciaterem foglalás, kávézó, étterem, eMAG easybox csomagautomata és a tervek között szerepel egy szupermarket is. 

Mindezek mellett a Liberty-ben megvalósuló dual-branded, háromcsillagos ibis és négycsillagos Tribe szálloda szolgáltatásai az irodaház munkavállalói számára kedvezményesen vehetők majd igénybe, köztük a panorámás rooftop bár, amely munka utáni találkozókra vagy csapatépítésre is kiváló. A négy szinten elhelyezkedő mélygarázsnak köszönhetően az épület kiemelten magas parkolószámot nyújt majd, ahol a parkolóhelyek 20 százaléka elektromos autótöltési lehetőséggel kerül kiépítésre.

“Az eMAG és az Extreme Digital összeolvadásának legutolsó fontos momentumaként költözünk új székházunkba a Liberty-komplexumon belül. Jövőbeli fejlődésünk, munkatársaink hatékony munkavégzéshez olyan inspiráló, nyitott közösségi terekkel rendelkező irodai környezetet kerestünk, amely kialakítása révén képes kiszolgálni a cégkultúránk részévé vált hibrid munkavégzéssel kapcsolatban támasztott igényeket. Az új iroda egyaránt könnyen megközelíthető közösségi közlekedéssel, biciklivel és az elektromos járművel érkezők munkatársaink és partnereink számára is” – kommentálta a megállapodást Várkonyi Balázs, az eMAG-Extreme Digital ügyvezetője.

A környéken jelentős fejlesztések fejeződtek be, illetve vannak jelenleg is folyamatban, amelyek által folyamatosan nő a városrész presztízse. Befejeződött az M3 metróvonal Népliget metróállomásának felújítása, ezzel egyidejűleg a környék közterei is megújultak, ide sorolható a korábban elkészült Orczy Kert és a 2022 elején átadott Bakáts tér. A következő években újabb tervek valósulhatnak meg. A Déli Körvasút fejlesztésével Budapesten belül új állomások és sűrűbben járó vonatok könnyítik majd meg az ingázók és a városban közlekedők mindennapjait. A Népligettel átellenben pedig megépül az új Közlekedési Múzeum, amely szintén hozzájárul a környék minőségi, városi atmoszférájának fejlesztéséhez. A Telekom székház átadása után a Liberty irodaház megvalósításával a WING újabb jelentős lépést tesz azért, hogy a budapesti irodapiac dél-pesti alpiacán található Népliget környékét meghatározó irodalokációvá fejlessze.

Az irodaház szerkezete hamarosan eléri a legmagasabb pontját, és a déli szárny irodaterületeinek átadására 2023 év elején, míg az itt található szállodaterületek átadására 2023 második felében kerül sor. Ezzel párhuzamosan zajlik a 20 ezer négyzetméteres északi szárny fejlesztése is, amelynek átadása szintén 2023 második felében tervezett. A Liberty a dolgozók jólétét szem előtt tartva egészségtudatos jellemzőkkel és BREEAM Excellent a fenntarthatósági minősítést megcélozva épül.