Meghosszabbították Az Év Irodája és a Real Estate Awards nevezési határidejét

Mivel az év végi időszak mindig sűrű a cégek életében, ezért a szervezők Az Év Irodája és a Real Estate Awards versenyeken két héttel meghosszabbítják a nevezési határidőt, amelyekre így 2023. december 15-ig lehet jelentkezni.

A szervezők idén tizennegyedik alkalommal indították útjára Az Év Irodája, illetve a Real Estate Awards versenyeket, amelyek a magyar ingatlanpiac legikonikusabb rendezvényei. A közel másfél évtized alatt folyamatosan változtak a trendek és igények, a világgazdaság hol prosperált, hol válsággal küzdött, de a nagybetűs ingatlan mindig az emberi lét legfontosabb színtere maradt, ahol élünk, dolgozunk, pihenünk és szórakozunk.

Az Év Irodája verseny az új, felújított vagy bővített irodákat, irodaházakat, belsőépítészeti vállalatokat és közösségi tereket díjazza, míg a Real Estate Awards nem csupán a tervezett és megvalósított fejlesztéseket, hanem a szektor szakvállalatait és kiemelkedő szakembereit is reflektorfénybe állítja. Sőt, idén a szervezők új alkategóriával is bővítették a Real Estate Awards mezőnyét: Az Év Feltörekvő Ingatlanpiaci Vállalatát a szakmai zsűri fogja kiválasztani a főkategóriákba beérkezett nevezések alapján.

A Real Estate Awards díjátadó gálára 2024. február 29-én a Pesti Vigadóban, míg Az Év Irodája verseny átadójára 2024. április 4-én a Várkert Bazárban kerül sor.

Fotó: azevirodaja.hu – MOL Campus