Megnyílt a Vagheggi első magyarországi üzlete és oktatóközpontja

A szépségápolási termékeket forgalmazó Vagheggi Kft.-nek a járvány miatt a smink és bőrápolási termékek iránti visszaeső kereslet ellenére sikerült az elmúlt két évben jelentősen javítani az eredményein: az árbevétele a 2020-as 409 millió forintról 495 millió forintra nőtt tavaly.

Az olasz Vagheggi SpA. fitokozmetikai cég, amely 100 százalékban Olaszországban gyártott fitokozmetikai termékeket forgalmaz, 42 országban van jelen világszerte. Magyarországi leányvállalata, amely az első és máig egyetlen, most bővült. A 300 négyzetméteres üzlet és oktatóközpont a Dózsa György út – Váci út találkozásánál lévő Green Court Office épületében nyílt meg.

Az idén legalább 2-3 fővel tervezik bővíteni a jelenlegi 13 fős létszámot Magyarországon. A vállalatnak Olaszországban 38 alkalmazottja van, míg a többi országban forgalmazó partnereken keresztül van jelen. A cég Magyarországon 2022-ben minimum 25 százalékos árbevétel-növekedéssel számol. Az üzlethálózatot várhatóan nem növelik az idén, az értékesítés a kozmetikus partnerek folyamatos növekedése és az e-kereskedelem bővülésével együtt növekedni fog.

Az üzletet és oktatóközpontot az Este’r partners tervezte és a Horsens Partners Kft. kivitelezte.