Megnyitja kapuit a nagyközönség előtt a MOL Campus

Az érdeklődők az interaktív látogatóközpontban exkluzív részleteket ismerhetnek meg a fenntarthatóság jegyében épült, nemrég átadott MOL Campusról, valamint egy panorámás lifttel érhetik el a 29. emeleten, 120 méter magasan lévő kilátóteret.

A MOL-csoport új székháza egyben szimbóluma is a vállalatcsoport stratégiájának, amely a kelet-közép-európai energiaszektor egyik meghatározó szereplőjeként elsőként hirdette meg fenntarthatósági transzformációját. A MOL Campus ötvözi a leginnovatívabb építészeti megoldásokat, valamint kialakítását tekintve egy modern, az itt dolgozók igényeit magas szinten kiszolgálni képes, a jövő generációjának is vonzó munkahely.

Ezen felül megfelel a legmagasabb szintű globális fenntarthatósági sztenderdeknek, és magyar épületként elsőként nyerte el egyszerre a BREEAM Excellent és a LEED Platinum minősítéseket. Ezt hivatott részletesebben, interaktív eszközökkel bemutatni a most megnyíló látogatóközpont. A MOL-nak emellett fontos, hogy a vállalati központja vissza is adjon valamit a városnak, ahová épült, ezért a látogatóközpont ingyenesen tekinthető meg, a kilátóteraszra pedig online, a www.molcampus.hu oldalon megváltható jegyek érvényesek. Innen egy teljesen új perspektívából csodálható meg Budapest és a Duna páratlan látképe.

Fotók: molcampus.hu