Megújult a Blue Business Interior

Az irodatér kialakítási piacon több mint 18 éve jelenlévő magyar vállalkozás a legmagasabb minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal egyedülálló, ügyfélre és annak szervezeti működésére kialakított hatékony munkakörnyezetet valósít meg a Steelcase nemzetközileg elismert módszertana alapján. Az utóbbi pár évben a Blue Business Interior dinamikus fejlődésének köszönhetően meglehetősen sokat változott, felmérve az irodapiaci igényeket új üzletággal bővítette tevékenységét.

A floor by Blue az európai szabványoknak megfelelő, kiváló tanúsítványokkal rendelkező, dizájn fókuszú és környezettudatos kereskedelmi padlóburkolat megoldásokat kínál a legnagyobb észak-amerikai modulszőnyeg gyártó, a shaw contract magyarországi képviseletében.

Az új arculat modern és dinamikus megjelenése azt az előremutató és rugalmas megoldást jeleníti meg, amellyel a Blue támogatja ügyfeleit a hatékony, változásokat lekövetni képes, ugyanakkor a dolgozók munkahelyi jólétét és egészségét biztosító irodatér kialakításban.

Kis Károly a Blue Business Interior Kft. ügyvezető partnere szerint: „Mi továbbra is ugyanazok vagyunk és töretlen lelkesedéssel szeretnénk az emberek életét jobbá tenni a munkahelyükön, hogy minél hatékonyabban, egészségesebben és élvezetesebben végezhessék munkájukat! Ugyanakkor úgy gondoltuk, hogy megjelenésünkben ideje felzárkóznunk a mai igényekhez, valamint jobban értékeinkhez és céljainkhoz igazítani. Az irodaterek ma már nem csak a bútorokról szólnak, hanem az ott dolgozó emberekről. Fő törekvésünk, hogy Ügyfeleink ne csak egy projekt alkalmával számíthassanak ránk, hanem bárminemű irodatérrel kapcsolatos probléma, változás kapcsán is. Ügyfeleink mellett szeretnénk állni, fogni a kezüket, segíteni nekik akusztikai kérdésekben, térkihasználtsági mérésekben, ideiglenes bútorbérlés, költözés, használt bútor újrahasznosítás kérdésben. Az arculati frissítéshez hozzátartozott egy új weboldal létrehozása is, amely már minden szempontból illeszkedik a megújult Blue-hoz és Ügyfeleink igényeihez.”

A Blue Business Interior célja a bővüléssel, a megújulással egyaránt, hogy a lehető legmagasabb szakmai színvonalon tudja kiszolgálni partnereit, és minőségi termékeivel hatékony, rugalmas, funkcionális és esztétikus munkakörnyezetet tudjon teremteni az emberek számára.