Megújult a CA Immo két budapesti irodaháza

A CA Immo Hungary május negyedikén nagyszabású rendezvényt szervezett a hazai irodapiac meghatározó ingatlantanácsadói számára, ahol bemutatták a vállalat frissen felújított budapesti irodaházait. Az ikonikus és népszerű épületegyüttesek, a City Gate és az IP West, a legújabb bérlői igényeknek megfelelően újultak meg, ahol a bérlők a legjobb szolgáltatásokat vehetik igénybe. Az irodaházak a kis- és nagyvállalkozások számára egyaránt versenyképes, fenntartható és a modern trendeknek megfelelő rugalmas irodatereket kínálnak, miközben a közösségi tereik a bérlőik jóllétére fókuszálnak.

A CA Immo hosszú évek óta meghatározó szereplője a budapesti irodapiacnak, ahol a magas kihasználtsági mutatónk és az ügyfeleink elégedettségének titka, hogy folyamatosan alkalmazkodunk az új bérlői igényekhez. Az utóbbi években a pandémia és a világgazdasági átalakulások miatt újabb trendek honosodtak meg, így a hibrid munkavégzés és a rugalmas irodaterek terjedése mellett egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak az épületek színvonalas közösségi zónái. Az új igényeknek megfelelően megújítottuk az IP West és a City Gate irodaházaink közös területeit, új szolgáltatásokat honosítottunk meg az egészséges és fenntartható munkakörnyezet megteremtése érdekében

– mondta John McKie, a CA Immo Hungary ügyvezető igazgatója.

Válasz az új kihívásokra: felújítások és fenntarthatóság

A CA Immo az új kihívásokra és igényekre hatékony válaszokat kínál, ennek érdekében már két budapesti irodaházuk is megújult. Mindemellett a vállalat a fenntarthatóságra is kiemelten fókuszál, így a magyar portfólióhoz tartozó épületek mindegyike zöld (LEED, BREEAM) és Access4you minősítéssel is rendelkezik.

A BREEAM-In-Use Very Good minősítésű IP West összesen 32100 négyzetméternyi irodateret és több mint nyolcszáz parkolót kínál a bérlőknek, valamint elektromos autó-töltőkkel, zárható kerékpártárolókkal is rendelkezik. Az épület jó elhelyezkedése és infrastruktúrája rugalmas irodaterekkel és magas színvonalú műszaki tartalommal párosul. 

Az irodaházban megújultak a lobbik és a recepciók, illetve teljesen újjászületett a hatalmas, kétezer négyzetméteres belső kert, ahol a dolgozók pihenhetnek, kikapcsolódhatnak és regenerálódhatnak. Emellett új közösségi tereket hoztak létre, ahol a bérlők az egészséges életmódot támogató fitneszhelyiségek mellett (pl. kardió gépes szoba, jógaterem) játéktermeket is igénybe vehetnek, és kialakításra kerültek a bérlői igényeknek megfelelő konferenciatermek is. Az IP Westben már tavaly egyedülálló irodai bemutatóterem nyílt, ahol a már meglévő és leendő bérlők testközelből tapasztalhatják meg a legújabb munkahelyi trendeket és a flexibilis irodaterek lehetőségeit.

A 25800 m2-es, Access4you és BREEAM-In-Use Very Good minősítéssel rendelkező City Gate Pest központi alpiacon helyezkedik el, és már az elnevezése is utal arra, hogy a belváros kapujaként üzemel. A komplexum a Corvin Negyed és a Kálvin tér között található, és a város minden pontjáról könnyen megközelíthető akár tömegközlekedéssel, akár autóval. A három épületből álló épületegyüttes maximális rugalmasságot és különböző irodatereket biztosít a bérlők számára. Itt is megújultak a lobbi és a recepció terei, valamint a folyamatban lévő kertfelújítás mellett konferenciatermek kerültek kialakításra, amelyek alkalmasak vállalati megbeszélések számára, illetve külső vendégek fogadására is.

A közel 200 ezer négyzetméternyi budapesti ingatlanportfólió olyan ikonikus irodaházakat foglal magában, mint a dél-budai IP West, a dunai és budai panorámával rendelkező Millennium Towers vagy a közkedvelt Váci úti folyosón található ikonikus Capital Square. A CA Immo irodaházai magas kihasználtsággal működnek évek óta, amelyek a frekventált helyszíneknek és a magas szolgáltatási színvonalnak köszönhetően nagy népszerűségnek örvendenek a bérlők körében.