A Park Atriumba költözik a PSI CRO

Yuri A. Titov Director of Clinical Operations mesélt a PSI CRO elképzeléseiről a cég új magyarországi munkakörnyezetének kialakítása kapcsán. „Cégcsoportunk Európa-szerte számos díjnyertes irodát működtet, így budapesti kollégáink számára is olyan magas minőségű munkaterületet szeretnénk létrehozni a Park Atrium irodaházban, ahol a cég mottójának megfelelően hozzájárulhatnak globális célkitűzésünkhöz, hogy a ’klinikai vizsgálatokat határidőre teljesítő nemzetközi kutatási szervezet’ legyünk. Új magyarországi irodánk erősíti majd a kreativitást és a kollaborációt, olyan térkialakítással, amely a személyes wellbeing-re, a csapatmunkára és a hatékonyságra is inspirálóan hat majd.”

Bihari Máté – a Horizon Development Bérbeadási és Értékesítési Igazgatója – üdvözölte az új bérlőt az irodaházban. „Örömmel vezettük a PSI CRO bérleti tárgyalásait, amelynek eredményeképpen a cég a Park Atriumot választotta új budapesti központjául. Az irodaház sokrétű bérlői köre így tovább gazdagodott egy elismert, klinikai kutatásokat végző céggel.”

Az épület tulajdonosa, a REInvest Asset Management S.A. által kezelt luxemburgi ingatlan alap nevében Dominik Ewerz Senior Manager hozzáfűzte: „Szeretettel köszöntjük a PSI CRO-t megújult és újrapozícionált prémium ingatlanunkban, és nagy öröm számunkra, hogy egy ilyen munkavállalóbarát nemzetközi cég csatlakozik a Park Atrium nagyszerű bérlői köréhez. Vagyonkezelőként mindent megteszünk majd, hogy a PSI CRO tevékenységét támogassuk, amelyben segítségünkre lesz kiváló épületüzemeltetési partnerünk, a Horizon Development is.”