Schőmer Norbert az Atenor új ügyvezetője

Az Atenor örömmel jelenti be Schőmer Norbert kinevezését, aki Country Director pozícióban folytatja karrierjét a belga székhelyű, fenntartható ingatlanokat fejlesztő vállalatnál. A szakember széleskörű tapasztalattal rendelkezik az ingatlanpiacon, és évtizedek óta jelentős pozíciókat tölt be piacvezető szervezetekben.

Korábbi vezérigazgató-helyettesi pozíciójában a WING Zrt.-nél az irodafejlesztési csapat vezetését látta el, felügyelve BREEAM és LEED tanúsítvánnyal rendelkező ingatlanfejlesztéseket, beleértve az E.On, az Ericsson, a SIEMENS/evosoft és a Telekom székházak fejlesztését, valamint három spekulatív irodaház beruházást Budapesten. 8 éves Wing-es tevékenysége alatt szakértelme és stratégiai víziója nagyban hozzájárult ezeknek a jelentős projekteknek az elindításához és sikeres megvalósításához.

Schőmer a Wing Zrt.-nél szerzett tapasztalatát megelőzően számos kulcsfontosságú tisztséget töltött be, ügyvezető igazgatója, azt megelőzően fejlesztési igazgatója volt az AIG/Lincolnnak, valamint logisztikai és ipari ingatlanok bérbeadásáért felelős csapatvezetőként állt helyt a DTZ Zadelhoff színeiben tovább erősítve ingatlanpiaci pozícióját az összesen 16 éves periódusban.

Felsőoktatási tanulmányait az Ybl Miklós Építőipari Főiskolán megszerzett diploma után a Budapesti Corvinus Egyetemen pénzügyi területen, majd a Nottingham Trent Universityingatlanszakértői képzésén folytatta, előbbivel MBA, utóbbival MSc diplomát szerezve.

A cégvezetést Borbély Zoltántól veszi át, aki az Atenor magyarországi működésének 2008-as kezdete óta jelentős sikereket jegyzett a cég portfóliójának felépítésében és értékesítésében.

Stéphan Sonneville, az Atenor csoport igazgatója lelkesen üdvözölte Scőhmer Norbertet az új pozíciójában. “Norbert széleskörű tapasztalata és a szakmában vezetőként eltöltött ideje rendkívül értékes hozzáadott értéket képvisel számunkra. Biztosak vagyunk abban, hogy vezetése alatt az Atenor magyarországi tevékenysége továbbra is kiemelkedően eredményes lesz, és tovább erősödik cégünk pozíciója az európai ingatlanpiac egyik legfenntarthatóbban működő szereplőjeként.”   

Az Atenor várakozással tekint a jövőbe Schőmer Norbert szakmai vezetése alatt, és egészen biztos abban, hogy az ingtalanpiaci sikerszéria és folytatódik.

Fotó: Arena Business Campus – Atenor-fejlesztés