Sikeres bérbeadások a Millennium Tower II-ben

A CA Immo erős bérlői keresletet tapasztal irodaházai iránt, és nemrégiben több új bérleti szerződést kötött a budapesti A-kategóriás irodaházában, a Millennium Tower II-ben. Az új bérlők 2021 végén vagy 2022 elején költöznek be új irodájukba.

 A Millennium Tower II a teljes „Millennium Towers” irodakomplexum négy épületének egyike, amely 9. kerületi Duna-parton, a budai hegyekre panorámás kilátást nyújtó, előkelő helyen található. Az összesen kb. 70 000 négyzetméter bruttó alapterületű (beleértve a 7 000 négyzetméter kiskereskedelmi egységeket és az 1200 parkolóhelyet) épületeket zöldövezetek veszik körül, és tökéletesen kapcsolódnak a tömegközlekedési hálózathoz.

 „Nagy örömünkre szolgál, hogy több új bérlőt üdvözölhetünk a Millennium Tower II-ben, többek között a Europe Lowe Kft-t és a Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpontot is. A bérlők komoly érdeklődése azt bizonyítja, hogy az irodahelyiségek iránti kereslet nem változott, mivel a legtöbb vállalat számára továbbra is ez a központi hely a munkavégzés, a kommunikáció, valamint a tudás és a tapasztalat megosztása szempontjából.” – nyilatkozta a bérbeadások kapcsán John McKie, a CA Immo Hungary ügyvezető igazgatója.