Ne hagyd ki az év legnagyobb üzleti fesztiválját!

Mi lesz a munkánk és hol a jövőnk – a Marson, az AI-ban vagy saját magunkban? Milyen hatékony megoldásokkal tud reagálni az IT szektor az energiaválságra? Hol tartunk a HR digitalizációban? Lesz-e 4 napos munkahét? Greenwashing vagy igazi fenntarthatóság? Ilyen, és számos más fontos kérdésekre ad majd választ 2023. június 8-án a Business Fest, a Millenáris Parkban. 15 színpadon, több mint 500 szakmai előadóval vár minden érdeklődőt a nyárindító feszt, az év legnagyobb, legmenőbb üzleti eseménye.

A Business Fest volumenét az is mutatja, hogy négy piacvezető rendezvény: a HR-konferenciákat megfesztiválosító HR Fest, az IT szerepét újrapozícionáló IT Fest, a legnagyobb magyar e-kereskedelmi eseményt szervező E-commerce Expo és hazánk legjelentősebb ingatlanpiaci versenyének házigazdája, Az Év Irodája összefogásával jön létre idén is.

Jóval több, mint egy hagyományos szakmai konferencia 

A fesztivál valós problémákra, valós, gyakorlati megoldásokkal reagál. A lehető legszélesebb üzleti spektrum találkozik majd egy helyen és egy időben, professzionális szakmai színvonal mellett, formabontó keretek között.

8 éve vágtam bele a HR Fest-be többek között azzal a céllal, hogy elmondhassak néhány üzenetet a magyar üzleti közösségnek. Olyanokat, amik jobbá tehetik sok ember életét. Ezek közül az egyik az együttműködés ereje. Egyre nagyobb szükség van a különböző szakterületek közötti kooperációra is. Ennek platformja a Business Fest, ahol HR-esek, IT vezetők, E-commerce szakemberek, innovációval, és üzletfejlesztéssel foglalkozó vezetők és cégvezetők találkoznak, megosztják tapasztalataikat” – összegezte a Business Fest főbb céljait Tóth Gergely alapító-ötletgazda.

Még többen lesznek

Már tavaly is óriási érdeklődés övezte az üzleti fesztivált, több mint 4000-en vettek részt rajta. Idén pedig várhatóan 5000 fő felett lesz a résztvevői létszám. Nem véletlenül. Június 8-án még több innovatív, inspiráló szakmai beszélgetéssel várják az érdeklődőket, mint eddig. Startol a Forbes Stage, a The ScaleupFest, az Innovation Stage és egy igazi újdonság: a Jövőépítők.

„Azt gondolom, hogy a Jövőépítők egy valóban formabontó és tabukat döngető program lesz. Beszélgetünk majd például arról, hogy inspiráló vagy értékvesztő, ha világgá kürtöljük, hogy jót teszünk. Választ adunk arra, hogy miért alkalmazzunk látássérült munkavállalókat. De a média jövőépítő szerepéről is szó esik majd, sőt az üzleti összefogás valódi ereje, a Debreceni BSC Kerekasztal tevékenysége is terítékre kerül”  – beszélt a Jövőépítők jelentőségéről Tóth Gergely.

Az idei program, a jövőbe mutató megoldások garantálják, hogy az ország legfontosabb döntéshozóinak és szakértőinek találkozási platformja, üzleti közössége legyen a Business Fest. A kiemelt témák között említhetjük: mesterséges intelligencia, etika és morál az AI és a cloud árnyékában, HR digitalizáció – globális trendek és magyar valósága, 4 napos munkahét útján, IT szektor és energiaválság, harmadik országbeli munkavállalók helyzete Magyarországon, dolgozói jóllét vs kiégés.

Előadók a teljesség igénye nélkül:

Balogh Petya; STRT Holding Zrt. | Co-CEO, Tech Angel Investor / Léder Tamás / Revolut; Prof. Dr. Ürge-Vorsatz Diána / CEU; Paula Januszkiewicz / Microsoft; Pogátsa Zoltán / Soproni Egyetem; Ruxandra Irina Ciocîrlan / Linkedin; Iwo Szapar / Remote Work Advocate; Jevtic Petar / Httpool by Aleph; Szigetvári József / Szallas.hu Zrt.; Dr. Varga Eszter / PannonHitel Zrt.; Herczeg Lilla / Dechatlon Magyarország; Hosszu Róbert / NI Hungary; Tatár Csilla; Bukta Bence / Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete; Prof. Dr. Kovács Levente / Magyar Bankszövetség; Osváth Norbert / Pamkutya