Új bérbeadási és értékesítési igazgató a Horizon Developmentnél

A szakember a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett közgazdasági diplomát, majd ingatlanpiaci pályafutását lakóingatlan fókusszal kezdte a GDN Ingatlanhálózat tanácsadójaként. 2017-ben csatlakozott a Horizon Development csapatához, ahol fontos szerepet játszott a Váci 1, Promenade Gardens, Szervita Square Building, Park Atrium és Eiffel Palace kereskedelmi projektek bérbeadásában. 2020-tól irányítja a prémium, többfunkciós Szervita Square Building luxusrezidenciáinak értékesítési folyamatait.

Czár Balázs ügyvezető partner így üdvözölte a kollégát új pozíciójában: „Az elmúlt 5 év során Máté a Horizon Development csapatának értékes tagjává vált, aki nem csak képességeit, de elhivatottságát is bizonyította számunkra. A teljes vezetőség nevében sok sikert kívánok neki a kereskedelmi területek bérbeadása és a lakóingatlanok eladása terén egyaránt.”

Bihari Máté hozzátette: „Örömmel nézek elébe a megnövekedett felelősségnek, és büszke vagyok, hogy a Horizon Development ingatlanfejlesztéseit támogathatom a jövőben is. Hiszem, hogy 15 éves versenysportolói múltam felvértezett engem a szükséges integritással és kitartással, míg az ingatlanpiacon eddig szerzett tapasztalatom megfelelő felkészítés volt az új szerepkörrel járó szakmai kihívásokra.”