Új bérbeadási és értékesítési igazgatót nevezett ki az Indotek Group

Simon Tamás személyében új, megbízott értékesítési igazgatót nevezett ki az Indotek Group, Magyarország egyik vezető, ingatlanokra fókuszáló befektetési cégcsoportja. A kinevezés révén a meglévő, retail értékesítési igazgatói pozícióhoz tartozó feladatai mellett Simon Tamás május 11-től a hazai irodákkal, valamint raktárakkal és logisztikai ingatlanokkal kapcsolatos értékesítési és bérbeadási tevékenységeket is irányítja megbízott igazgatóként.

Új, a hazai non-retail ingatlanportfólióért felelős megbízott értékesítési igazgatót nevezett ki az Indotek Group. A pozíciót a már csaknem nyolc éve a társaságnál tevékenykedő és elsősorban a kiskereskedelmi ingatlanok hasznosítása területén közel 20 éves releváns szakmai tapasztalattal rendelkező Simon Tamás tölti be. Kinevezése értelmében a szakember a hazai irodák, raktárak és logisztikai ingatlanok értékesítésének és bérbeadásának irányításáért is felel.

Az Indotek Groupnál töltött csaknem nyolc év során Simon Tamás a vállalat kiskereskedelmi ingatlanportfóliójához kapcsolódó értékesítési és bérbeadási tevékenységet irányította, kezdetben értékesítési és üzemeltetési igazgatóként, majd 2019-től értékesítési igazgatóként. Ezáltal, a bérbeadási piacon szerzett többéves szakmai tapasztalata és releváns szaktudása révén Simon Tamás hozzásegítheti a vállalatot a magyarországi non-retail, elsősorban az irodaportfólió fejlesztésével és bővítésével kapcsolatos tervek megvalósításához.

„Az Indotek Group az elmúlt években rendkívül eredményes értékesítési és bérbeadási tevékenységet folytatott a magyar ingatlan-, ezen belül is az irodapiacon. Jól érzékelteti ezt az is, hogy mára a vállalatunkhoz több mint bruttó 2,5 millió négyzetméter beépíthető és bérbeadható terület tartozik, és 350-nél is több ingatlant, ezen belül pedig például több mint 40 irodaházat üzemeltetünk az országban. Az értékesítési tevékenységünket illetően megtiszteltetés a számomra, hogy a társaságunk ambiciózus, jól megtervezett stratégiájának megvalósításában, kezelésében és menedzselésében részt vehetek, valamint az eddig, főként retail üzletág területén szerzett szakmai tapasztalatomat, a non-retail ingatlanportfólióhoz kapcsolódó értékesítési és bérbeadási folyamatok során is kamatoztathatom” – mondta Simon Tamás, a kinevezése kapcsán.

Borítókép: Getty Images