Új bérlő a Krisztina Plaza irodaházban

A fotovoltaikus naperőművek tervezésével, telepítésével és energia-termeléssel foglalkozó Electron Holding Zrt. egy magyar tulajdonú kisvállalkozás, mely január végén költözött az I. kerület csendesebb részéből a kerület legpezsgőbb közlekedési és üzleti központjában található Krisztina Plaza irodaházba. Az irodaház tulajdonosa, vagyonkezelője, ingatlankezelője és bérbeadója a White Star Real Estate Kft.

A 2016-os alapítását követően az Electron Holding pár év leforgása alatt az ország egyik piacvezetőjévé vált a maga nemében. „Az elmúlt évek dinamikus fejlődésének köszönhetően elkerülhetetlen volt, hogy az egyre növekvő létszámú csapatunknak egy kényelmesebb és akár további bővülésre is lehetőséget adó irodaházban keressünk elhelyezést. Ezt a Krisztina Plaza-ban találtuk meg” – nyilatkozta Szűcs Ádám cégtulajdonos.

„Mivel kollégáink nagy része a tömegközlekedést részesíti előnyben, így logikus választásnak tűnt, hogy hasonlóan az eddigi központunk lokációjához, ismét egy kiváló elérhetőséggel rendelkező bel-budai irodaház mellett tegyük le a voksunkat. Cégkultúránknak köszönhetően a kis irodás elrendezést preferáljuk, amely a kiválasztott 2. emeleti területen teljes mértékig megvalósulhatott úgy, hogy a terület maximális természetes fény ellátással rendelkezik, nem beszélve a páratlan kilátásról, melyet a budai Vár látképe biztosít. A fiatalosan kialakított belső terek méltó módon tükrözik a cégünk fiatalos lendületét” – tette hozzá a tulajdonos.

„Örömünkre szolgál, hogy bérlőink közt üdvözölhetjük az Electron Holding Zrt.-t.” – mondja Fekete Zsuzsa, a White Star Real Estate bérbeadási igazgatója. „Hiszünk benne, hogy új bérlőnk irodaválasztása és az irodaház iránt megnövekedett érdeklődés az épületen végbement felújításoknak ugyanúgy köszönhető, mint kiváló elhelyezkedésének vagy kellemes környezetének.”

A Krisztina Plaza irodaház az I. kerületben, Bel-Budán, a Déli pályaudvar közvetlen szomszédságában található. Előnyös lokációja, tágas belső terei és a budai vár látványa egyaránt egyedülállóvá teszi az irodaházat. A 2019-ben történt tulajdonosváltást követően a White Star Real Estate műszakilag teljesen átvilágította az épületet, újragondolta a funkciókat és jelentős felújításokról is döntött.

Ennek keretén belül a több-bérlős „B” épületrész földszinti recepciós tere, valamint a közös területei a közelmúltban látványos felújításon mentek keresztül. Az épület szomszédságában elhelyezkedő Vérmező adta az ihletet arra, hogy fa elemek alkalmazásával egy darabka természet jelenjen meg a korábban kicsit komor belsőben. Ennek köszönhetően a recepció barátságos és hívogató külsőt kapott.

A felújítási tervek azonban itt nem állnak meg. Mivel hamarosan közel 11.000 m2 irodaterület üresedik meg az „A” épületrészben, a hozzá tartozó recepció és közös területek szintén új külsőt kapnak. Remélhetőleg a megújult környezet a jelenlegi bérlők megelégedettségének emelésén túl hozzájárul ahhoz, hogy további ügyfelek köteleződjenek el az irodaház mellett.