Új bérlő költözik az Agora Budapest egyik irodaházába

A több mint 6 ezer főt foglalkoztató B+N Referencia Zrt. az Agora Tower épületének öt emeletét foglalja majd el közel 4.000 négyzetméteren. A vállalat jelenleg városszerte több irodában működik, kollégáik egy épületbe költöztetésével növelni szeretnék a munkavégzés hatékonyságát. Az új bérlő beköltözésével az Agora Budapest első ütemének bérbeadottsága elérte a 85%-ot, a szabad irodaterület pedig 7000 négyzetméterre csökkent.

Kivételes irodai környezet és szolgáltatások 

A B+N Referencia Zrt. olyan épületet keresett, amely központi fekvésű, tömegközlekedéssel könnyen elérhető, és új szintre emeli az irodai élményeket. A funkcionális és belsőépítészeti követelményeken túl az Agorában olyan okosmegoldások is növelik majd a hatékonyságot, mint például az akadályoktól mentes, high-tech beléptetőrendszer, az intelligens parkoló valamint az okosépület alkalmazás, amelyek a bérlők életét könnyítik.  

A HB Reavis More szolgáltatásának segítségével a B+N Referencia Zrt. minden dolgozója élvezheti a modern, emberközpontú munkakörnyezet előnyeit, amelyek a közérzetet és a hatékonyságot növelik, és élvezetesebbé teszik a mindennapi irodai munkát. A recepción mindenki számára elérhető concierge szolgáltatás segíti a munkavállalók személyes ügyeinek intézését. A helyben elérhető közösségi kerékpároknak köszönhetően az itt dolgozók környezetbarát módon ugorhatnak el ebédelni, vagy vásárolni a környező üzletekbe, emellett változatos, Agorában szervezett eseményeken is részt vehetnek.
Mindent az egészséges és biztonságos munkakörnyezetért.

Mivel a B+N Referencia Zrt. egyik fő profilja a takarítási szolgáltatás, a menedzsment nagy hangsúlyt fektet az egészséges és higiénikus környezet biztosítására, hogy ezáltal is javítsák a saját kollégáik, és az Agorában dolgozók életminőségét. A HB Reavis Origameo és Symbiosy irodatér-tanácsadó csapatának vezetésével jelenleg is számos egyeztetés folyik az Agora bérlőivel arról, hogyan terveznek visszatérni az irodai életbe, és milyen eszközökkel lehet támogatni a biztonságos munkakörnyezetet: ilyen például az irodaterek áttervezése, az ültetési sűrűség csökkentése, az irodán belüli közlekedés optimalizálása, vagy éppen olyan vizuális elemek kihelyezése, amelyek a higiéniai szabályok betartására figyelmeztetnek.