Új bérlő a myhive Haller Gardens irodaházban

A Dél-Pesten elhelyezkedő 7 szintes, jó adottságokkal rendelkező irodaépület nemrégiben teljesen megújult, amelynek kertében az épület homlokzata, kertje és a lobbik új funkciót és design-t, valamint az épület egésze korszerű és energiatakarékos külső és belső világítást kapott. 

Mindezek mellett olyan új szolgáltatások is bevezetésre kerültek, mint a Service Point, vagy a rugalmas mycowork és myoffice irodai termékek, valamint egy magas szintű rendezvénytechnikai megoldásokkal rendelkező rendezvény- és tárgyalóhelyszín is kialakításra került az irodaházban. 

A fenntarthatóság tekintetében az épület BREEAM tanúsítvánnyal rendelkezik, a mozgáskorlátozottak számára pedig az Access4you tanúsítása garantálja az akadálymentességet. Ezek a fejlesztések a bérlők figyelmét sem kerülték el, így nemrégiben a myhive Haller Gardens irodaház új bérleti szerződést kötött egy több mint 5000 négyzetméteres irodaterületre.

„Az új bérlőnk piacvezető szolgáltatáspalettánk miatt választotta a myhive Haller Gardens-t, ahol felmerülő igényeiket az irodaház teljesen ki tudja szolgálni. A modern, jól felszerelt irodaterületeink készen állnak a dolgozók fogadására, kényelmi szolgáltatásaink pedig a hatékony és komfortos munkavégzésben segítenek a hétköznapokban. Büszke vagyok arra, hogy értékesítési csapatunknak egy ilyen volumenű megállapodást sikerült kötnie a megújult myhive Haller Gardens irodaházunkban” – mondta Vörös Ottó, Country Manager Finance & Support, IMMOFINANZ Hungary.