Új értékesítési igazgató az Indotek Group csapatában

Kovács András személyében új értékesítési igazgatóval bővült az Indotek Group vezetősége. A közgazdász végzettségű szakember több mint 15 éve dolgozik elismert nemzetközi és multinacionális nagyvállalatoknál, illetve irányította saját vállalkozásait. Karrierje során jelentős szakmai tapasztalatot szerzett hazai és regionális kereskedelmi ingatlanok bérbeadásában, továbbá akvizíciós, ingatlanfejlesztési, tanácsadói és üzemeltetési területeken.

„Megtiszteltetés számomra a felkérés, hogy egy dinamikusan bővülő cég fejődéséhez hozzájárulhatok tudásommal. Legfontosabb feladatom az Indotek Group jelentős ingatlanállományának magas hatásfokú hasznosítása, ügyfélkörünk minőségi és innovatív kiszolgálása. Ezáltal tudjuk tovább növelni a vállalat vezető szerepét az ingatlanpiacon” – mondta feladatairól az új értékesítési igazgató.

Kovács András az IBS-Oxford Brookes University közgazdász szakán szerezte első diplomáját, melyet marketingkommunikációs diplomával egészített ki, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen jogot hallgatott. A Budapesti Műszaki Egyetem által szervezett RICS (Royal Institute of Chartered Surveyors – Okleveles Ingatlanszakértők Magyarországi Szervezete) képzés hallgatója volt. A 40 éves szakember nős, egy kisfiú édesapja. Hobbija az utazás és a vitorlázás.