Új generációs karácsonyi ajándékok, aminek örülnek a munkavállalók – 1. rész

Ők valószínűleg egész évben gyűjtötték az idei ajándékötleteket. A másik csoport tagjai sokat meríthetnek ezek közül, de ha még így sem lenne meg a legütősebb ajándék, most mi is hoztunk tippeket.

Mielőtt azonban belevágnánk a közepébe, szögezzük le, hogy az irodatrendek, a munkakörök és egyáltalán a felgyorsult tempó következtében megváltoztak az igényeink, és ennek következtében mi már másnak örülünk, mint a 10 évvel ezelőtti munkavállalók.

Ebből adódik, hogy az ajándékozási szokásokat is frissítenünk kell.

A fiatal generáció már kevésbé örül a fellogózott ajándéktárgyaknak, mert nem szeretnének élő reklámfelületként működni, ráadásul a jó minőségű termékeket általában nehezebb és költségesebb is logózni. Érdemes inkább minőségi ajándékra költeni, logózás nélkül.

Az értelmes ötleteknek a fiatalok is örülnek, és értékelik is őket. Ha szeretnél menő, hosszan tartó ajándékot, amit nem adnak tovább az első adandó alkalommal, akkor indulj a környezettudatosság felé! Add a dolgozóid tudtára, hogy ez a vállalat számára is hot topic, edukáld őket és segítsd őket a megvalósításban is!

A Kitchy Design és az About a Home következő csomagja 100%-ig ezt üzeni szavak nélkül is:

2 x Huskee Cup – Az elviteles kávéspohár, ami újrahasznosított kávéhéjból készül, ráadásul elég jól néz ki. Garantált siker, hiszen alig találni olyan munkavállalót, aki ne szeretné a kávét vagy a teát.

2 x hálós bevásárlótáska zöldséghez/gyümölcshöz/pékáruhoz – a műanyagok helyett. Azt tudjuk, hogy minden háztartásban van egy fiók, ami tele van zacskókkal, azt talán kevesebben, hogy az irodákban sincs ez másképp. A meglévő darabok szépen lassan kikopnak, de itt az ideje megállítani az állománynövekedést is.  

2 x bükki gyertya – Nem csak azért került a csomagba, mert nincs ünnep fények nélkül, hanem azért is, mert környezetbarát repceviaszból készült, és az égése során nem termel káros anyagokat, sőt, a komposztálóban teljesen lebomlik, ha már elhasználtuk.

Ez egy tökéletes kezdőcsomag azok számára, akik még nem vetették bele magukat a környezettudatos életmódba.

Haladók számára persze találunk még a Kitchy Design webshopjában ételhordókat és termoszokat is, amivel elképesztő mennyiségű szeméttől kímélhetjük meg magunkat a napi irodai ebédek során.

Cikkünk folytatásában további menő ötletekkel érkezünk.

Fotó @aboutahome