Új iroda bérbeadási igazgató a Property Marketnél

Az új vezető a Skanska Magyarországtól érkezik, ahol bérbeadási és vagyonkezelési igazgatóként a bérlőkkel és az üzleti partnerekkel való együttműködésért felelt. Katkó Károly több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az ingatlanpiac bérbeadási területén. Szakmai tapasztalatainak egy részét tanácsadói oldalon szerezte, többek között a CBRE-nél, a világ egyik legnagyobb ingatlanszakértő cégénél, ahol a nagyvállalati és bérlőképviseleti csapatot vezette. Kiemelkedő munkájáért 2012-ben az Év Irodája versenyen „Az Év Irodapiaci Tanácsadója” díjjal jutalmazták. 

„Úgy gondolom, hogy Károly szakértelme, tapasztalata az ingatlanpiac minden aspektusáról, valamint személyisége egyaránt tökéletesen illeszkedik cégünk lendületéhez, így nagy reményekkel várjuk a közös munkát. Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztőjeként mindig törekedtünk arra, hogy csapatunkban a legjobb szakemberekkel dolgozzunk együtt” – mondta dr. Schrancz Mihály, a Property Market ügyvezető igazgatója.

„Nagy lelkesedéssel csatlakozom a Property Market csapatához, ahol lehetőségem lesz kiemelkedő épületek bérbeadásán dolgozni, és remélem, hogy a több mint 15 éves tapasztalatommal hozzá tudok járulni a cég jövőbeni sikereihez” – tette hozzá Katkó Károly.