Új nemzetközi bérlő érkezik a Váci Greens irodaparkba

„Hatalmas örömmel tölt el bennünket, hogy ismét egy rendkívül jelentős globális vállalat választotta a Váci Greens irodafejlesztést új székhelyének. A cég döntése újfent megerősít bennünket abban, hogy nem hiábavaló kitartásunk, illetve elhivatottságunk a fenntarthatóság és minőség mellett. A Váci Greens közel 130.000 m2-t magában foglaló épületei közül a 2020-ban átadott, összesen 50.000 m2-t kínáló E és F épület nagy érdeklődésnek örvend, ami további bizakodásra ad okot. A bérlői aktivitás az irodapiacon ismét növekedésnek indult, amit az Óbudáról a Váci úti irodafolyosóra költöző ChemAxon döntése is alátámaszt” – mondta Borbély Zoltán, az ATENOR Hungary Country Directora.

„A ChemAxonnál izgatottan várjuk a jövőbeni költözést, amit az egyre növekvő cégünk igényei mellett környezettudatos vállalati kultúránk is nagyban táplál. Örömmel vettük, hogy a Váci Greens irodaház a kor legmodernebb vívmányaival csökkenteni tudja a ChemAxon környezeti lábnyomát, illetve a jó tömegközlekedési lehetőségek is ösztönzőleg hatnak majd kollégáinkra, hogy autójukról egy zöldebb megoldásra váltsanak át” – tette hozzá a bérlő.

 Az ATENOR által fejlesztett környezettudatos Váci Greens megaprojekt exkluzív és ergonomikus irodákat kínál közel 130.000 négyzetméteren. Az irodapark hat épület együtteséből áll, melyek között hatalmas belső kert és gyalogos sétány, úgynevezett „piazza” teremt egyedi és inspiráló környezetet. Az irodakomplexum a mai kor bérlőinek, valamint a jövő generációjának igényeire hangolódva ad otthont számos piacvezető nagyvállalatnak.

A tranzakció során a projektet fejlesztő ATENOR-t a Cushman & Wakefield képviselte.