Új szakemberekkel erősít a Diófa Alapkezelő

Háy Zsolt 2001 óta dolgozik a hazai és nemzetközi ingatlanpiacon. Felsőfokú tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetemen, és a Szent István Egyetem YBL Miklós műszaki karán végezte. Szakmai tapasztalatait olyan nemzetközi cégeknél szerezte ingatlanfejlesztési és vagyongazdálkodási területeken, mint az OMV, a Shell és az Immofinanz. A Diófa Alapkezelőhöz való csatlakozása előtt az Immofinanz határon túli és magyarországi kiskereskedelmi portfoliójának asset managereként dolgozott.

Kolozsi Eszter széleskörű tapasztalattal rendelkezik, nemzetközi tanácsadó cégeknél eltöltött évei alatt jelentős tudásra tett szert. Az elmúlt két évben a Cushman and Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó színeiben egy országos kiskereskedelmi portfolió üzemeltetésének összefogása volt a feladata, ahol a műszaki, controlling, bérlői kapcsolattartás, bérbeadás támogatás és marketing területek koordinálása tartozott hozzá. Ezt megelőzően a DTZ budapesti irodájában, és a Regus Magyarországnál dolgozott. Közgazdasági tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskolán folytatta.

Vincze Ágnes adminisztratív oldalról erősíti az üzletágat, a vagyonkezelési és bérbeadási csapatot támogatja február elejétől. Ágnes az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam –és jogtudományi karán Igazságügyi igazgatás szervezőként végzett. Három évig ügyvédi irodában, majd tizenegy évig a Klépierrenél dolgozott jogi asszisztensként, ahol elsődleges feladata az adminisztratív támogatás és nyomon követés, illetve folyamat-rendszerek kiépítése voltak.