Új szolgáltatás, új szakember, tovább erősít a CE Land

A cég új szolgáltatást készül bevezetni a piacra, melynek előkészítésében, felépítésében és működtetésében lesz szerepe Vattay Csillának, aki jelentős tapasztalattal rendelkezik asset management, leasing és marketing területen, így a Restructuring üzletág vezetése testhezálló feladat. A korábban az osztrák Europolis-nál, majd Ca Immonál dolgozó szakember olyan komoly tapasztalatot gyűjtött a konzervatív és következetes szemléletmódról, hogy megbízható segítséget tud nyújtani a problémás vagy kilátástalan helyzetbe került kereskedelmi ingatlantulajdonosok számára.

Az üzletág létjogosultságát a válság teremtette meg, hiszen az elmúlt években számos olyan vállalat és hitelintézet vált “véletlenül” ingatlantulajdonossá, amelyek fő tevékenysége nem az ingatlanüzemeltetéshez kapcsolódik. A CE Land ezeknek a cégeknek nyújt segítséget azáltal, hogy a többségében alulteljesítő ingatlanállományt új megvilágításba helyezi és elősegíti azok rentábilis működtetését. Mivel a CE Land a piac meghatározó szereplője vagyonkezelési, bérbeadási és üzemeltetési területeken, a Restructuring üzletág által megalkotott új koncepció kialakításától egészen a megvalósításig rendelkezésre áll ügyfelei számára.

„Az új szolgáltatással szeretnék elősegíteni azon gondolkodásmód meghonosítását Magyarországon, mely elsősorban tőlünk nyugatra a fejlettebb ingatlanpiacokon, de a Távol-Keleten is már régóta jellemző, eszerint a régebbi típusú A-kategóriás ingatlanok, de a B-, adott esetben a C-kategóriás ingatlanok is jól teljesítő ingatlanokká válhatnak, amennyiben megfelelő módon közelítjük meg a működtetésüket, nem félünk változtatni a korábbi elképzeléseinken és elérhető célokat tűzünk ki magunk elé az ingatlannal kapcsolatban. Csilla szakértelme hozzájárul ahhoz, hogy megszilárdítsuk helyünket ebben a szektorban.”- mondta Széll Csaba, a CE Land ügyvezető igazgatója.

„A restructuring, repositioning jelentősége az elkövetkező években tovább nő, hiszen a budapesti ingatlanállomány növekedése lelassult, majdhogynem megállt, azonban az évek telnek, az épületek öregednek és folyamatosan új trendek jelennek meg, melyet a bérlők, elsősorban a multinacionális cégek nagyon gyorsan igényként írnak elő tendereikben. A restructuring csapat felépítése hozzájárul ahhoz, hogy segítségünkkel ügyfeleink maximálisan kiaknázhatják lehetőségeiket ezen a megváltozott piacon. Örömmel csatlakozom a CE Landhoz, hogy én is támogassam a cég pozíciójának növekedését a következő években” – tette hozzá Vattay Csilla a Restructuring üzletág új vezetője.

A CE Land csapata teljességgel lefedi az ingatlanok palettáját, hiszen az ott dolgozó szakemberek iroda, retail, logisztika, hotel-leisure és residential tapasztalattal is rendelkeznek, mely tudás a magyarországi modern ingatlanszakma kezdeteitől egészen napjainkig halmozódott fel,  így megbízható és hosszútávú együttműködést kínálnak magyar és nemzetközi ügyfeleik számára.