Új társult partner a Horizon Development élén

Az új partner 2015-től dolgozik a cég kötelékében, kezdetben senior projektmenedzseri pozícióban, 2018-as kinevezését követően pedig fejlesztési igazgatóként. A Horizon Developmentet megelőzően jelentős szakmai tapasztalatra tett szert mind a közszférában mind a versenyszférában, ahol közép- és felsővezetőként változatos projektekre nyert széleskörű rálátást. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campus Projektirodájának projektmenedzsere volt, vagyonkezelési- és ügyvezető igazgatóként a Károlyi István Városközpont fejlesztését irányította, de fontos szerepet játszott az Építők SC Sportközpont (Népliget) életre hívásában is, létesítményüzemeltetési menedzserként.

Magánszektorbeli referenciái közé tartozik a budai várban található Ybl Villa műemléki helyreállítása, amelyben projektmenedzserként és ügyvezető igazgatóként vett részt, valamint a CORA hipermarketlánc magyarországi terjeszkedése, ahol a fejlesztések sikeréhez projektmenedzserként és partnerként járult hozzá.

Vezetői víziója és az a stratégiai megközelítés, ahogyan a sokszereplős vállalkozásokat kezeli és a kiemelt projektek komplex folyamatait szintetizálja tökéletesen felkészítette a társult partneri szerepkörre a Horizon Developmentben. Gabriella jelenleg a cég több folyamatban lévő projektjét irányítja, közöttük a Szervita Square Building fejlesztését, a Luxury Lifestyle Hotel (Hold utca 16.) műemléki felújítását, és egy marbellai luxus lakópark megvalósítását.

Kovács Attila és Czár Balázs így vélekedett az előléptetésről: „Tökéletesen egyetértettünk abban, hogy 2006-ban alapított, magántulajdonban lévő fejlesztőcégünk élére Sasvári Gabriellát kérjük fel társult partnerként. Gabi a cég vezetésének egyik legmeghatározóbb tagja mind hazánkban és külföldön tervezett, ambiciózus fejlesztési projektjeink irányítása terén, mind pedig a cég jövőjének formálása – új célok és irányok meghatározása – tekintetében. Nagy örömmel üdvözöljük Gabriellát a Horizon Development igazgatótanácsában, és várakozással tekintünk a közösen elért új eredmények elé.”

A társult partner az alábbi gondolatokkal fogadta a kinevezést: „Két lehetőség vonzott, amikor csatlakoztam a cégcsoporthoz. Elsősorban az, hogy részese lehetek olyan különleges kihívásokkal teli, prémium projekteknek, mint az Eiffel Palace, a Váci 1, a Promenade Gardens vagy a Szervita Square Building, amelyek csak a Horizon Development palettáján találhatóak meg, másrészt, hogy Attilával és Balázzsal dolgozhatok, akiktől a fejlesztői szemléletről, a kreatív gondolkodásról és a csapatszellem fontosságáról sokat tanultam. Bár a cégen belüli feladatköröm és a projektjeim nem változnak, a tulajdonosi körbe való belépést új kihívásként élem meg a társult partneri pozícióval.”