Újabb bérlő érkezett a BudaPart CITY irodaházba

A BudaPart CITY legújabb bérlőjével, az IT szakterületről érkező hazai céggel, a United Consult Zrt.-vel között bérleti szerződésének köszönhetően, a júniusban átadott irodaház kihasználtsága eléri a 60%-ot. Az Ybl díjas Fazakas György vezette építésziroda által tervezett, state-of-art megjelenésű, LEED „Gold” környezetvédelmi minősítéssel elismert irodaház a legmodernebb energiahatékonysági szempontok figyelembevételével épült, és a hat emeleten, mintegy húszezer négyzetméter irodahelyiség mellett komplex infrastruktúra szolgálja a bérlők kényelmét.

Az irodaházban kialakított, közel 700 négyzetméternyi kereskedelmi területen étterem, valamint a tervek szerint, könyvesbolt és egészségközpont is hozzájárul ahhoz, hogy az itt dolgozók számára kényelmesebbé váljanak a mindennapok. Az United Consult 2022 nyarán fog beköltözni.

„Fontos számunkra, hogy a nálunk dolgozó kollégák inspiráló környezetben végezhessék a munkájukat és lehetőségük legyen nap, mint nap alakítani, formálni az irodai közös munkát. Erre számtalan ötlet és javaslat érkezik a HR csapathoz és a belső elégedettségmérésünk válaszaiból is láttuk, hogy korábbi irodaépületünk már nem tudja biztosítani azokat az igényeket, amelyeket kollégáink elvárnak egy irodától. Ezt meghallva döntöttünk úgy, hogy elköltözünk. Választásunk azért esett a BudaPartra, mert magas minőséget képvisel, modern és számos plusz szolgáltatást kínál a városrész, amit napközben a kollégák is igénybe tudnak venni” – emelte ki Jurecska Andrea a United Consult Zrt. HR és belső kommunikációs igazgatója.”

 „Az üzleti mutatók, az értékesítés előrehaladása egyértelműen azt bizonyítják, hogy a szempontok, amelyek mentén a városnegyedet fejlesztjük és töltjük meg élettel, kiválóan helytállnak, és mások számára is hozzáadott értéket képviselnek. Bennünket pedig folyamatosan inspirálnak, hogy haladjunk tovább a megkezdett úton, és kínáljunk olyan kulturális és közösségépítő programokat a BudaParton, amiknek köszönhetően munkaidő után is szeretnek majd itt lenni az irodaházainkban dolgozók” – tette hozzá dr. Schrancz Mihály a fejlesztő Property Market ügyvezetője.

A budaparti irodaválasztások legmeghatározóbb szempontjai a lokáció, a zöldterület mérete, az inspiráló környezet, a kiváló megközelíthetőségi lehetőségek és a sokszínű szolgáltatási portfólió, ami egyedülállónak számít a dél-budai részpiacon, Buda új üzleti- és lakónegyedében. A BudaParton dolgozók a városnegyed minden előnyét élvezhetik, a folyamatosan bővülő kereskedelmi egységekkel és a létrejövő komplex infrastruktúrával pedig jelentős időt is megtakaríthatnak a hétköznapokon.