Újabb megbízást kapott az ICON a BudaParton

A BudaPart City mellett már a BudaPart DownTown üzemeltetését is az ICON szakemberei látják el a dinamikusan fejlődő dél-budai komplexumban. Az ingatlanüzemeltetéssel és menedzsmenttel foglalkozó vállalat facility management portfoliója több mint 8500 négyzetméter „A+” kategóriás irodaépülettel gazdagodott.

Új mérföldkőhöz érkezett az ICON Real Estate Management Kft. facility management üzletága, miután a BudaPart City két éves sikeres műszaki kiszolgálását követően megbízást kapott a városrész legújabb irodaházának, a BudaPart DownTown üzemeltetésére is.

A 2021-ben átadott BudaPart City újgenerációs irodaház kiemelt figyelmet fordít az energiahatékony működésre, a fejlesztő célja a LEED Gold minősítés megszerzése. Ebben az ICON facility management csapata az ideális partner, hiszen a vállalat elkötelezett a környezeti szempontok és a fenntarthatóság irányában, a műszaki üzemeltetési szakembereik pedig nagy tapasztalattal bírnak a különböző minősítési rendszerek szigorú kritériumainak is megfelelő üzemeltetés fenntartásában

„Büszkék vagyunk ingatlanüzemeltetési portfoliónk egyik legújabb tagjára, a BudaPart DownTown irodaházra. A fejlesztő számára már az épület tervezésekor elsődleges szempont volt a fenntarthatóság, az ICON szakértő partnerként erre tekintettel működteti az épületet: az irodaház üzemeltetésénél kiemelt figyelmet fordítunk az energiafogyasztás és a költségek optimalizálására, valamint az épület ökológiai lábnyomának minimalizálására” – mondta Flück Róbert, az ICON Real Estate Management facility management igazgatója.