Újabb szakértő csatlakozik az Atenorhoz

Enzsöl Krisztina személyében 2023. szeptemberétől új taggal bővül az Atenor Leasing & Sales csapata. Neve ismerősen cseng minden irodapiaci szereplőnek, hiszen több mint 20 évig a Cushman & Wakefield Nemzetközi Ingatlantanácsadó cég oszlopos tagja volt.

Krisztina karrierjét Property Management szakterületen kezdte, majd 2004-től az ikonikus East-West Business Center bérlői kapcsolattartójaként ismerkedett meg az iroda bérbeadási feladatkörrel. Sikeres üzletkötései egyenes úton terelték az Office Agency részleg soraiba, ahol 2020-tól Associate pozícióban tevékenykedett. Legjelentősebb bérlőképviseleti ügyfelei voltak többek között a GE és GE Healthcare, Intrum, Oracle, Nestlé, Varian, Philip Morris, DLA Piper, Unisys, Diligent, valamint a következő épületek sikeres bérbeadásán dolgozott: East-West Business Center, Millennium Towers, Dorottya Udvar, Haller Gardens, Center Point I-II stb.

 „Izgalommal tölt el a gondolat, hogy a 20 év ügynökségi munkával szerzett piaci tapasztalatomat a jövőben a fejlesztői oldalon kamatoztathatom. Az elmúlt években számos lehetőség adódott a bérbeadói oldalra való áttérésre, de csak most, az Atenor esetében éreztem, hogy teljesen azonosluni tudok a cég filozófiájával. Nem csak a kiváló fejlesztések, hanem az üzletpolitika, a nemzetközi háttér, és nem utolsó sorban a nagyszerű csapat, ami miatt az Atenor mellett döntöttem. Nagyon várom a közös munkát, a közös sikereket.”

„Krisztinával közös múltunk egészen 2012-ig nyúlik vissza, amikor a Cushman & Wakefield tanácsadójaként részt vett a GE első, 200 munkaállomást magába foglaló irodabérleti tranzakciójában a Váci Greens-ben. Ezt követően a GE több, mint 44.000 négyzetméternyi területtel a Váci Greens fejlesztés legnagyobb bérlője lett. Emellett számos egyéb közös ügyletben vettünk részt, most pedig örömmel fogadjuk őt csapatunkban”. Tette hozzá Borbély Zoltán, az Atenor magyarországi ügyvezetője.