A világ piacvezető munkaerő közvetítője az ACADEMIA-ba költözik

A Hays csoport 256 irodában több mint 13000 munkatárssal nyújt HR-tanácsadási szolgáltatásokat szerte a világon. A magyarországi kirendeltség 2007-ben nyitotta meg kapuit, azóta támogatja a munkáltatókat a jövőbe mutató HR stratégiák megalkotásában és nyújt professzionális iránymutatást a szervezeteknek a megfelelő, képzett munkaerő megtalálásában. A Hays az álláskeresők hosszútávú, megbízható karrier partnere: segíti őket a versenyképes és értéknövelt lehetőségek feltárásában, valamint a magyar munkaerőpiacon való eligazodásban.

„2010-ben mi voltunk az első bérlők, akik bizalmat szavaztak a Europa Capital, a ConvergenCE és a DVM által fejlesztett Eiffel Square irodaháznak és hatalmas öröm, hogy most is elsőként csatlakozhatunk a prémium kategóriás ACADEMIA ügyfélköréhez” – emelte ki Tammy Nagy-Stellini, a Hays Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. „Az épület tökéletes lokációja, a múlt előkelő megjelenésével ötvözött korszerű technológia és az egyedi megoldások is döntő szempontok voltak a kiválasztási folyamatban. Úgy érzem, hogy a legjobb döntést hoztuk, ahol a legkedvezőbb feltételeket tudjuk biztosítani csapatunk számára és a legszebb Dunára néző környezetben fogadhatjuk ügyfeleinket. A Hays évről évre dinamikusan növekszik Magyarországon, a munkaadók, valamint az álláskeresők első számú stratégiai partnerei vagyunk. A Hays számára a költözés egyben a munkavállalói elégedettség további fejlesztésének következő lépése.

Robert Martin, a Europa Capital befektetési vezetője kifejtette: „Kapcsolatunk a ConvergenCE-szel közel két évtizedes múltra tekint vissza és mindig egyedi, magas színvonalú fejlesztéseket eredményezett. Ez alól az ACADEMIA sem kivétel. Büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan globális, folyamatosan növekvő vállalat, mint a Hays ismét úgy döntött, hogy bérleti szerződést ír alá egy kiemelt fontosságú irodaházunkban.”

„Nagyon örülök, hogy a Hays-t ismét bérlőinkként üdvözölhetjük.” – mondta Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezető igazgatója. „Már a tervezőasztalnál is arra törekedtünk, hogy az ügyfélközpontú gondolkodásunkat és szolgáltatásainkat olyan megoldásokkal ötvözzük, amely megkülönbözteti, egyedivé teszi az ACADEMIA irodaházat a többi piaci szereplőtől. Megcéloztuk a belváros első WELL Platinum tanúsítványát és megszereztük Magyarország első WiredScore minősítését is. Hatalmas öröm, hogy az általunk képviselt minőség és munkánk elismeréseként a Hays Hungary Kft. ismét a ConvergenCE mellett döntött. Ezúton szeretném megköszönni Szántó Tamarának és Beke Bettinának, a Cushman & Wakefield munkatársainak a közreműködést, mellyel segítették az üzlet létrejöttét.”