Világhírű magyar startup költözik a Krausz Palotába

A Craft Docs 2023 harmadik negyedévében foglalja el vadonatúj irodáját a Krausz Palota harmadik emeletén, több mint 1000 négyzetméteren.

A Craft Docs online dokumentációs és hatékonysági megoldásokkal foglalkozó vállalat lesz a Krausz Palota első bérlője annak 2 éves, átfogó felújítást követően. A magyar technológiai vállalat, amely már több mint egymillió felhasználóval rendelkezik és termékét 2021-ben az Apple az év appjának választotta, 2023 augusztusában költözik be az Andrássy úti palotában egyedileg kialakított irodájába.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy egy Magyarországon alapított, a világpiacot meghódító tech startup lett a Krausz Palota első bérlője a sikeres felújítást követően” – mondta Jake Lodge, az Avision Young Hungary bérbeadásért és operatív menedzsmentért felelős igazgatója.

„A Krausz Palota elhelyezkedése és presztízse nagyon jól illeszkedik sikertörténetünkhöz. Virágzó technológiai cégként mi is hiszünk a múlt értékeinek megőrzésében, ráadásul öröm lesz ilyen gyönyörű környezetben dolgozni” – tette hozzá Orosz Bálint a Craft Docs alapító-ügyvezetője.

A Krausz Palota az Andrássy útra, valamint a Révay utcára és a Dobó utcára néző telken helyezkedik el. Az épület 1885-ben épült Quittner Zsigmond építész tervei alapján, és számos híres alkotó 19. század végi remekműve díszíti. A Krausz Palota nemrégiben került átadásra egy átfogó felújítást követően, és most öt emeleten 4600 négyzetméternyi, magas színvonalú irodaterületet kínál luxus üzlethelyiségekkel együtt.

Fotó: iroda.hu