A CTPark Budapest Westet választotta a HAPP új telephelyeként

A CTP 2023 novemberében több mint 5 évre szóló bérleti szerződést kötött a HAPP cégcsoporttal majdnem 8000 négyzetméternyi területre a CTPark Budapest West BIA11 csarnokában.

A HAPP cégcsoport a szállítmányozási iparág meghatározó szereplőjeként több mint 130 gépjárművel van jelen az európai fuvarozásban és a logisztikai piacon. A vállalat 3PL (Third Party Logistics) outsourcing szolgáltatást is kínál, azaz a partnerei teljeskörű logisztikai tevékenységeit ellátja.

A HAPP azért választotta a CTPark Budapest West logisztikai parkot, mert olyan magas minőségű, vadonatúj épületet vehetett birtokba, ahol a legmodernebb technológiai megoldások állnak a rendelkezésére. Alapvető szempontként merült fel a kiváló lokáció, hiszen a logisztikai park Biatorbágyon az M1-es autópálya mellett, az M0-s körgyűrű közelében, Budapest közvetlen szomszédságában található.

A logisztikai parkban a csarnokok BREEAM-minősítéssel rendelkeznek (very good és outstanding szint között), így a beépített technológiák között megtalálható hőszivattyús rendszer, hűthető épület, napelem rendszerek, illetve a 7 tonnás teherbírású ipari padló.

Emellett a CTPark Budapest West logisztikai parkban sokrétű szolgáltatások párosulnak a dolgozói jólléttel, amelynek kiváló példája az ún. Clubhaus-koncepció. Ez egy olyan közösségi tér, amely a bérlők és dolgozóik számára kínál szolgáltatásokat és akár rendezvényhelyszínt is, ahol többek között véradást, mentorprogamot, tanfolyamokat és egyéb továbbképzéseket is szerveznek.

„Nagy örömmel köszöntjük a CTPark Budapest West logisztikai parkunkban a HAPP cégcsoportot, hiszen egy újabb jelentős szállítmányozási vállalattal bővült a bérlői közösségünk. A célunk a hosszú távú együttműködés megalapozása, ezért maximálisan törekszünk arra, hogy a HAPP cégcsoport igényeit is minél rugalmasabban kielégíthessük. Folyamatosan expanzióban vagyunk, újabb csarnokokat építünk, a célunk, hogy a változó piaci igényekre azonnal reagáló, világszínvonalú és környezettudatos szolgáltatásokat kínáljunk” – mondta dr. Gondi Ferenc, a CTP Hungary ügyvezető igazgatója.

„Azért választottuk a CTP-t partnerünknek a vállalatunk növekedésében, mert magas minőségű, fenntartható ingatlanokat építenek, amelyeket hosszú távon saját tulajdonban tartanak, saját belső csapattal kezelnek és üzemeltetnek. A CTP csapata a rugalmas hozzáállásával és megoldás-orientált szemléletével gyorsan tudott megoldást ajánlani az igényeinkre és meggyőződésem, hogy ez a jövőben is így lesz” – hangsúlyozta Happ Olivér a HAPP cégcsoport vezetője.