A Cushman & Wakefield 30 éve van jelen Magyarországon

A Cushman & Wakefield fennállásának 30. évfordulóját ünnepli Magyarországon: a vállalat 1993-as megalakulása óta nyújt minőségi szolgáltatásokat az ügyfeleinek, és vált piacvezető szereplővé a hazai ingatlanszektorban.

Az elmúlt három évtizedben a Cushman & Wakefield figyelemreméltó növekedést és eredményeket ért el hazánkban, és az ingatlanpiacon egy igazán megbízható és hiteles márkává vált. 1993-ban Mike Carroll vezetésével Healey & Baker márkanév alatt kezdte meg működését a cég Budapesten. Később Charles Taylor irányítása alatt a vállalat 35-60 fős szervezetté alakult, majd felvette a Cushman & Wakefield nevet, amely először az EMKE Irodaházban kapott helyet, később pedig a Deák Palotába költözött. A cég 2013-ban egyesült a DTZ-vel, és megszilárdította piacvezető pozícióját, mint az ország legnagyobb nemzetközi ingatlantanácsadója.

„A 30. évfordulónk tehetséges csapatunk kemény munkájának, szenvedélyének és elhivatottságának bizonyítéka. Hálásak vagyunk ügyfeleinknek, partnereinknek és munkatársainknak, akik hozzájárultak a sikerünkhöz. A cég 1993-ban kezdte meg működését egy olyan országban, amely a nulláról kezdte el ismét felépíteni a kereskedelmi ingatlanpiacát. Ott voltunk számos első generációs irodaház és bevásárlóközpont átadásánál, és részt vettünk a legjelentősebb ingatlantranzakciókban. 30 év után kijelenthetjük, hogy jelentős szerepet játszunk a hazai ingatlanpiac formálásában, és országszerte letettük a névjegyünket az asztalra” – nyilatkozta Pados Gergely, a Cushman & Wakefield magyarországi vezetője.

A Cushman & Wakefield eddigi hazai működése során 5500 tranzakcióban vett részt, 3,9 millió négyzetméternyi kereskedelmi ingatlant adott bérbe, és 240 befektetési tranzakciót zárt le 4,2 millió négyzetméter területtel 6,3 milliárd euró értékben. Mindemellett értékbecslő csapatuk 150 milliárd dollár értékben értékelte az eszközöket.