A Huncargo Forwarding hosszabbított és bővített a CTPark Budapest South logisztikai parkban

A dunaharaszti CTPark Budapest South logisztikai parkban jelenlévő Huncargo Forwarding 2023 végén meghosszabbította a bérleti szerződését a 17 ezer négyzetméteres DNH1 csarnokban, valamint további 10 ezer négyzetméternyi területet is kibérelt a DNH2 csarnokban. Így összesen már 27 ezer négyzetméternyi területre szerződött a CTP-nél, amely a két vállalat közötti kiváló és hosszú távú együttműködés eredménye.

A magyar magántulajdonban lévő Huncargo Forwarding a logisztikai szektor aktív szereplőjeként közel 30 éve van jelen Európában. Saját járműflottájával nemzetközi szinten is kiemelkedő szolgáltatásokat nyújt, több hazai telephelyen a raktározás-logisztika és a fuvarozás mellett a disztribúciós tevékenysége során globális ügyfelei igényeit elégíti ki.

A partneri együttműködés sikerét mutatja, hogy a logisztikai parkban 2020-ban – 10 ezer négyzetméteren – a DNH1 épületben letelepedő Huncargo Forwarding 2022-ben további 8.000 m2-rel bővült, majd 2023-ban a bérleti szerződés lejárata előtt a DNH2-es épületben közel 10.000 m2-nyi új területet vett birtokba, így a Huncargo Forwarding a 27 ezer négyzetméternyi bérleménnyel a CTP meghatározó partnerévé vált.

A Huncargo Forwarding azért választotta 2020-ban a CTPark Budapest South logisztikai parkot, mert az partnerei közelében, stratégiai lokációban helyezkedik el az M0 és M5 autópálya mellett, ahonnan a belföldi- és külföldi szállítmányozási, illetve a disztribúciós tevékenységeit hatékonyan szervezheti meg. A logisztikai parkot olyan kulcsfontosságú európai közlekedési útvonalak veszik körül, mint az M1, M5, M6 és M7, amelyek mindegyike néhány kilométeren belül elérhető.

Amellett, hogy a logisztikai cégek számára az ellátási láncok megerősítése miatt elsődleges fontosságú a kiváló közlekedési kapcsolatok megléte, a Huncargo Forwarding igényeit a CTP magas színvonalú, rugalmas menedzsment- és üzemeltetési szolgáltatásai teljes mértékben kielégítik. A közel 10 éves együttműködés létrejötte egy igazi sikertörténet, amely a CTP hosszú távú partneri stratégiáját és filozófiáját mutatja. A „You grow, we grow” szlogen mentén a CTP bérlői jövőképét és versenyképességét szem előtt tartva, rugalmasan fejleszti saját ingatlanportfólióját és szolgáltatásait.

Megszokott világszínvonal

A 2021-ben épült DNH1 és DNH2 csarnokok a CTP beruházásainak megszokott világszínvonalát képviselik, amelyek a CTP magyarországi ingatlanállományának túlnyomó többségéhez hasonlóan BREEAM Excellent minősítéssel rendelkeznek. Az energiahatékonyság és fenntarthatóság jegyében a DNH2 csarnok a napelemek segítségével zöld áramot hasznosíthat.

„A Huncargo Forwarding azért választotta még 2020-ban a dunaharaszti CTPark Budapest South logisztikai parkot, mert az a partnereink közelében a nemzetközi szállítmányozási, illetve a disztribúciós tevékenységünk szempontjából stratégiai lokációban helyezkedik el. Nagyon elégedettek vagyunk a CTP szolgáltatásaival, hiszen mindig naprakészen és rugalmasan reagál az igényeinkre, miközben üzemeltetési megoldásai segítségével az ügyfeleink minél jobb kiszolgálására összpontosíthatunk. A szerződéshosszabbítás és az új területek birtokba vétele reményeink szerint még versenyképesebbé tesznek minket és egy hosszú távú partnerség folytatását jelentik” – mondta Sebestyén Dávid, a Huncargo Forwarding ügyvezető igazgatója.

„Örömünkre szolgál és eddigi tevékenységünk eredményességét igazolja, hogy megbecsült partnerünk, a CTPark Budapest South logisztikai parkban jelenlévő Huncargo Forwarding nem csak meghosszabbította bérleti szerződését, hanem újabb területeket is birtokba vett. A CTP maximálisan elkötelezett abban, hogy a logisztikai parkjaiban megtelepülő vállalatok folyamatosan változó igényeit kielégítse, hiszen a világgazdaságban és ezen belül az ipari-logisztikai ingatlanpiacon folyamatosan új követelmények merülnek fel, amelyek megoldására a CTP proaktív és rugalmas szolgáltatásokat és ingatlanokat kínál” – hangsúlyozta dr. Gondi Ferenc, a CTP Hungary ügyvezető igazgatója.