A legnagyobb Reserved üzlet nyílik Budapesten

Az elsősorban fiatalos és sportosan elegáns divatcikkekről ismert Reserved 2015. december 3-án, a belváros kedvelt üzletközpontjának számító Corvin Plazában nyitja meg kétszintesre bővített magyarországi üzletét a fast fashion legújabb kollekcióival. A klasszikus és legújabb divattrendek előretolt bástyája lesz az üzlet, ahol a férfi, női és gyermekruhák, cipők, kiegészítők hatalmas választékával várják a vásárlókat.

A megújulást egy új almárka, a Concept bemutatása is színesíti, mely harmadik szezonját ünnepli idén. A limitált szériában kínált ruhadarabok a high fashion termékekre jellemző kiváló minőségű anyagokból készülnek, merészebb, divatosabb designer ruhák is találhatók köztük.

Külön kuriózum is lesz a megújult márkaüzletben: a Georgia May Jagger nevével fémjelzett, limitált kollekció kizárólag a Corvin Plazában nyíló üzletben lesz elérhető! A neves zenész lánya által tervezett ruhadarabok a londoni rock hangulatát idézik, egy kis ízelítőt adva az újkori London multikulturális sokszínűségéből. A különleges anyagokból készült ruhadarabok stílusa az idei divattrendekre épül majd, a hetvenes évek, a vintage és a retró stílusjegyei is megjelennek benne. A férfiak számára is lesznek újdonságok, a már megszokott, friss business code darabok plusz prémium sorozattal is kiegészülnek, és egy bőrkollekció is segíti a divatos, de igényes megjelenést!

Az üzletközpont 2015-ös stratégiájában már több üzletnyitás szerepelt, októberben négy új üzlettel bővült a Corvin Plaza bérlői mixe. A House első üzletével és egyedülálló koncepcióval jelentkezett, a zene inspirálta brand férfi és női kollekciókkal is várja a vásárlókat. Az exkluzív, egyedi női ruhákat kínáló Mohito második üzletét nyitotta meg Budapesten, az igényes városi nők és az üzleti életben is divatot követők óriási érdeklődéssel fogadták.

Új irányvonalként a bevásárlóközpont a fiatalokra és huszonévesekre specializálódott üzletekkel is debütált, a fiatal lányok és nők hiánypótló üzlete a Sinsay, míg a Cropp első budapesti üzlete a független, önkifejezésre és újdonságra vágyó fiatalokat célozza, ahol a sportos és alternatív divattrendek képviseltetik magukat. Az üzletközpont további üzletnyitásokkal és frissítésekkel is készül a jövőben, a kelet-közép-európai márkák mellett közkedvelt brandek jelenlétével színesítve a kínálatot.