A magyar Prologis parkokban alaposan meglepték a dolgozókat

Több mint 5000 diós és mákos bejglit osztottak szét a Prologis Park Budapest – Gyál, M1, Szigetszentmiklós és Harbor logisztikai parkokban dolgozóknak. Az akciót a logisztikai ingatlanok terén vezető szerepet betöltő vállalat, a Prologis szervezte a bérlők munkatársai számára.

Hóeséssel köszöntött be idén a december, ami még tovább fokozta a magyarországi Prologis parkokban megtartott adventi vásárok ünnepi hangulatát. December 5 és 8 között immáron ötödik alkalommal szereztek édes meglepetést a ParkLifeTM kezdeményezés keretein belül a parkokban dolgozóknak, és vitték el számukra a hagyományos karácsi vásárok hangulatát. 

A tavalyi hatalmas sikerre való tekintettel idén ismét mákos és egy diós ízesítésű hagyományos karácsonyi süteménnyel, azaz bejglivel kedveskedtek a Prologis sátorhoz kilátogatóknak. A négy budapesti parkban, a Prologis Park Budapest – Gyál, M1, Szigetszentmiklós és Harbor területén közel 3000 főnek csempésztek karácsonyi hangulatot a munkanapjába az adventi vásárokat idéző sátrakkal, a karácsonyi zenével és a tradicionális, ünnepi finomságokkal.