A Pólus Centerben nyílt meg Magyarország legnagyobb CCC-cipőüzlete

A lengyel cipőóriás, a CCC, Magyarországon a Pólus Centerben nyitotta meg első bevásárlóközpontbeli üzletét 2012-ben. Ennek felújításában szerepet játszott az elmúlt évek pozitív tapasztalatai mellett a Pólus Center megújulása is, így mára a cipő vásárlókat egy felújított és jelentősen kibővített üzlet várja.

„Úgy véljük, a Pólus Center tökéletes választás volt számunkra. Az elmúlt évek vevői visszajelzései, a látogatók magas száma arra sarkallt minket, hogy bővítsük jelenlétünket a bevásárlóközpontban. A Pólus Center felújítása után mi is belevágtunk saját üzletünk megújításába, így most 930 négyzetméteren várjuk vásárlóinkat, arra építve, hogy lehetőség van forgalmunk további növelésére is. Ma egyébként a CCC ezen üzlete a legnagyobb cipőboltunk a hazai bevásárlóközpontokban” – nyilatkozta Hódi Sándor, a CCC magyarországi ügyvezetője.

A Pólus megújulása, a bérlők elégedettsége a CBRE sikere is, amelyet a növekvő mutatók igazolnak: 2015-ben a látogatószám 6 százalékkal, a bérlők forgalma pedig 15 százalékkal nőtt a korábbi időszakhoz képest – a vasárnapi zárva tartás ellenére is. 

„A CCC jelentős bővítése is igazolja a Pólus felújítását követő optimizmust. Bérlőink és vásárlóink egyaránt elégedettek a bevásárlóközponttal, illetve a tavaly megnyitott új, innovatív „strip mall” (külső üzletsor) koncepcióval, ami lehetővé tette további 2 000 négyzetméternyi terület bérbeadását. 2015-ben majdnem 20 bérlő hosszabbította meg bérleti szerződét és több mint 16 új üzlet nyílt.” – tette hozzá Kákosy Zsolt MRICS, a CBRE ingatlanvagyon-kezelési üzletágának vezetője.

A CCC azon nemzetközi kiskereskedők csoportjába tartozik, amely a koncepcióját – értve ez alatt az üzletek alapterületét is – a településmérethez és a várható forgalomhoz tudja igazítani. „Egy sikeres tárgyalási folyamaton vagyunk túl, amely hosszú távon garantálja a CCC jelenlétét. Ez az újonnan megnyílt „mágnesbérlő” remek indikátora a Pólus Center fejlődésének, hiszen hasonló alapterületű cipőüzlettel csak a legsikeresebb bevásárlóközpontok rendelkeznek” – nyilatkozta Koroknai Szabolcs, a CBRE bevásárlóközpont bérbeadási vezetője.