Az Etele Plazában nyitja meg első magyarországi üzletét a GAP

Kereskedelmi 2021-09-07

Az amerikai GAP ruházati és kiegészítőket forgalmazó márka bejelentette, hogy belép a magyar piacra a Ganeta Pannónia Kft.-vel kötött franchise együttműködés keretében. Az idén szeptemberben az Etele Plazában megnyíló első önálló GAP üzlet a kezdetét jelenti a márka hazai terjeszkedésének.

Aó Gap üzlet szeptember 17-én nyitja meg kapuit az Etele Plazában, ahol már a márka 2021-es őszi férfi, női, gyermek- és babaruházati kollekcióiból válogathatnak a vásárlók. A Gap továbbra is erősen építi a farmerkészítésből eredő hagyományaira, és elkötelezett a minőségi és felelős ruhagyártás iránt. A 350 négyzetméteres üzletben a meghatározó termékeinek széles választékát kínálja majd, többek között farmereket, pólókat és kapucnis pulóvereket, valamint a márka jellegzetes logós termékeit az egész család számára.

Az üzletnyitást követően a Ganeta Pannónia Kft. 2021 végéig elindítja a Gap önálló e-kereskedelmi weboldalát is, amely egy új fogyasztói felületen keresztül növeli a márka elérhetőségét, és omnicsatornás kínálatot biztosít a magyarországi vásárlók számára.

"Izgatottan várjuk, hogy a partneri együttműködéseinken keresztül a Gap tovább bővüljön a kulcsfontosságú nemzetközi piacokon. Az olyan regionális szakértőkkel, mint a Ganeta Pannónia Kft.-vel között partnerség lehetővé teszi számunkra, hogy felerősítsük és eljuttassuk releváns, célvezérlet márkáinkat új és meglévő vásárlóinkhoz világszerte" - mondta Adrienne Gernand, a Gap Inc. stratégiai szövetségekkel, licenszekkel és ingatlanokkal foglalkozó üzletágának vezetője.

Az Etele Plaza parkolójában közel 1300 parkolóhely áll a vásárlók rendelkezésére, amelyhez saját, a legmagasabb technológiák szerint kialakított helymeghatározó és navigációs rendszer segíti a parkolást az üres férőhelyek feltüntetésével. Az applikáció a plázán belül is segítséget nyújt, a vásárlóknak segít megtalálni a kiválasztott üzletet vagy szolgáltatást egy mobilalkalmazáson keresztül. A belső térben egy interaktív LED kijelzős média felület teszi a bevásárlóközpontot még különlegesebbé. A Etele Plaza már a vadonatúj „Stay Safe” kezdeményezése keretében építi a Futureal, amit a kialakult globális egészségügyi vészhelyzetre válaszul indított el az ingatlanfejlesztő.

"Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan ismert globális márka, mint a Gap az Etele Plazát választotta a magyarországi piacra lépésének színhelyéül. A bevásárló- és szórakoztatóközpont egyedülálló elhelyezkedése, láthatósága, digitális és építészeti megoldásai, valamint kiváló szolgáltatási környezete olyan kivételes vásárlói élményt teremt, amely elengedhetetlen a legnagyobb bérlők számára" - hangsúlyozta Balástyai Márk, az Etele Plaza projektigazgatója.

Partnereink