Az Express Luck új raktárcsarnoka elérte legmagasabb pontját

Kereskedelmi 2022-04-28

Lassan elnyeri végső formáját Szigetszentmiklós újabb ipari létesítménye, ugyanis az Express Luck 10 ezer négyzetméteres raktárcsarnoka elérte legmagasabb pontját, így megtarthatták az iparágban ilyenkor hagyományos bokrétaünnepséget. A KÉSZ Csoport megbízása a tervezéstől egészen a kivitelezésig tart és nem csak a raktárkészlet logisztikai kiszolgálására szolgál majd a létesítmény, hanem korszerű iroda és szociális igényeket is teljesítő blokkokkal rendelkezik majd. Az elkészült létesítmény nagyban hozzájárul a kínai megrendelő európai terjeszkedési terveihez és akár további bővítéseket is számításba vesz.

Pest megye ipari fejlődése az utóbbi években rohamosan fejlődött, az Express Luck is itt találta meg a számításait. A logisztikai igények gyorsabb és korszerű kiszolgálása érdekében szükséges volt egy minden igényt kielégítő új raktárcsarnokra, amelynek kivitelezése a tavalyi év folyamán kezdődött meg. A KÉSZ Csoport, ezen belül pedig a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. feladata egészen az engedélyezési és kiviteli tervektől a csarnok teljeskörű kivitelezéséig tart.

Az épület a legmagasabb pontját március 31-én érte el, amellyel a KÉSZ Csoport bőven teljesítette a tervben elfogadott határidőt. A bokrétaünnepségen beszédet mondott Yang Gu, az Express Luck projektmenedzsere, Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere, valamint Tápai Árpád, a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. vezérigazgató-helyettese, az Igazgatóság tagja.

„Rendkívül példaértékű együttműködésben vehetünk részt ebben a projektben. Mindig üdítő élmény látni, ha az elképzelések egy irányba mutatnak és ez a munkafolyamatokat is megkönnyíti. A rugalmas kooperációnak, valamint kollégáink szakértelmének és professzionalizmusának hála a projekt során felmerülő kihívásokat kezeltük. Minden időben és a megfelelő minőségben halad, így örömmel jelenthetjük be, hogy megtarthattuk az ilyenkor hagyományos bokrétaünnepségünket” – mondta Tápai Árpád, a KÉSZ Csoport generálkivitelező tagvállalatának, a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt.-nek vezérigazgató-helyettese, az Igazgatóság tagja.

 „Mi az Express Luck csapatánál mindig úgy véljük, hogy a megfelelő és támogató közeg mellett a tökéletes partnereket is meg kell találni - ez ennél a projektnél sincs máshogy. Rendkívüli kapcsolatot tudtunk kiépíteni a helyi városvezetéssel, emellett a KÉSZ Csoporttal való együttműködésünk példaértékű. Egészen a tervezéstől a megvalósításig a szakértelem és az elhivatottság legmagasabb fokát tapasztaltuk és a mai nap is példa arra, hogy együtt bőven a határidő előtt elérkezhettünk erre a pontra”- mondta Yang Gu, az Express Luck projektmenedzsere.

Partnereink