Bővült a veszprémi STOP.SHOP.

„A gödöllői STOP.SHOP. tavalyi bővítése után, ez az IMMOFINANZ második saját STOP.SHOP. fejlesztési projektje Magyarországon. A bővítés mellett szóló döntést a helyszín kiemelkedő teljesítménye – a magas vásárlószám és a nagyfokú bérlői érdeklődés – támasztotta alá” – jegyezte meg Dietmar Reindl, az IMMOFINANZ operatív vezérigazgatója.

Porga Gyula, Veszprém város polgármestere elmondta, hogy a jelenlegi beruházás is azt a tényt támasztja alá, hogy a bakonyi megyeszékhely vonzó a gazdasági szféra különböző fejlesztéseinek kivitelezéséhez. „Veszprém jövője szempontjából kiemelten fontos, hogy a vállalatok valós perspektívát lássanak a városban, ezért büszkék vagyunk az együttműködéseinkre” – hangsúlyozta a polgármester.

Az új kereskedelmi részt – négy üzlethelyiséget – már teljesen bérbe adták: a Deichmann, a KIK és a Pepco a mai napon nyílnak, a Hervis pedig hamarosan megnyitja üzletét. A teljes létesítmény bérlői között jól ismert üzletek – Spar, C&A, New Yorker és az Intersport – találhatóak.

A STOP.SHOP. Veszprém a város déli részén található, vonzáskörzetében közel 85 000 ember él. A bevásárlópark most újabb 100 parkolóhellyel bővül, így összesen 640 parkoló áll a vásárlók rendelkezésére. A parkolók közvetlenül csatlakoznak a szomszédos ALDI szupermarket parkolójához, amellyel még egyszerűbb lesz az üzletek közötti átjárhatóság.

A STOP.SHOP. az IMMOFINANZ kiskereskedelmi ernyőmárkája Közép-Európában, amelynek rugalmas koncepciója azon alapul, hogy a regionális központok olyan helyszínekre épülnek, ahol a vonzáskörzetben élők száma legalább 30 000 – 150 000 fő. A bérbe adható területek 2 500 m2-től 15 000 m2-ig terjednek. A STOP.SHOP. jelenleg hét országban (Cseh Köztársaság, Szlovákia, Lengyelország, Szlovénia, Magyarország, Ausztria és Szerbia) 53 bevásárlóközponttal van jelen.